Ételfutár lett az Apostol együttes 79 éves frontembere: "Muszáj valamit csinálnom"

Startlap - Startlap
Meződi József mindennap déltől estig dolgozik a családi étteremben. Bulvárösszefoglaló.

Ételfutár lett az Apostol együttes 79 éves frontembere: “Muszáj valamit csinálnom”

Meződi József mindennap déltől estig dolgozik a családi étteremben. Munkájáról ebben a cikkben beszél.

Visváder Tamás és Palácsik Lilla minden hónapban pénzzel támogatja öt követőjét

Többször említették már különféle hazai hírességek, hogy az emberek rendszeresen megkeresik őket, anyagi segítséget remélve. A legemlékezetesebb talán Vasvári Vivien nyilatkozata volt, aki konkrétan azt mondta, úgy érzi magát, mint egy pénzintézet ügyfélszolgálata, és az is előfordult, hogy 20 millió forintot vártak tőle, mondván nagyon szeretnének egy házat. Visváder Tamás és Palácsik Lilla nem mond nemet minden kérésre. Ha érdekelnek a részletek, akkor katt ide.

Bereczki Zoltán kiakadt: “Nem okozója, hanem elszenvedője vagyok a balesetnek”

Miután a napokban terhes felesége társaságában karambolozott az autópályán, kíméletlen támadásokat kap a kommentelőktől.  Bereczki szeretné tisztázni a helyzetet. Bővebben.

Ezzel a fotóval búcsúzik Lékai-Kiss Ramóna a Barátok közttől

A hírnevét, és egyben tulajdonképpen a sikeres műsorvezetői karrierjét megalapozó széria egykori Szentmihályi Zsófiját Várkonyi András hétfő esti posztja ihlette meg. Kiss Ramóna érzelmes sorokkal búcsúzott. Íme a bejegyzés.

Köllő Babett sírva mesélt Hajdú Péternek a vetéléséről: “Ezek a gyerekek egykilósak voltak”

Fotó: YouTube/LifeTV

A Sztárban sztár zsűritagja eddig csak a Feleségek luxuskivitelben első évadában, néhány mondat erejéig érintette a témát. Igencsak éles váltással megjegyeznénk, hogy erre a videóra kattintva nemcsak Köllő vetéléséről lesz szó, hanem azt is megnézheted, milyen az, amikor Hajdú Péter twerkel, merthogy egy füst alatt ilyesmikre is sor került.

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbi szerelmükről meséltek: egy szokatlan kérdés után fordult szorosabbra a viszony

Az RTL Klub több sorozatában is szereplő színészpáros tagjai már az egyetemen kinézték egymást, de a sors úgy hozta, hogy csak évekkel később, közös színházi munkáik idején kerültek közelebbi kapcsolatba. Aztán a tavalyi karantén során egy fura felvetés után újabb fordulatot vett a párkapcsolat. Ha kíváncsi vagy Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert szerelmének történetére, akkor itt folytasd az olvasást.

Klára gazdasszony szembeszélben, lovon ülve mondta el a telefonba, hogy nem gond, ha párja 10 évvel fiatalabb

A 40 éves elmúlt egyedülálló anyának nincsenek túl komoly elvárásai a férfiakkal szemben, ilyen például az, hogy “haja azért legyen egy kevés, ha lehet”. Klárának van haja egyébként bőven, lobog is a szélben, amit alaposan megcsodálhattunk, mivel a műsor készítői valamiért úgy érezték, az a legjobb, ha a puszta közepén lovagoltatják egy kicsit a hidegben, majd még a nyeregben ülve kérik meg arra, hogy látványosan kényelmetlen testhelyzetben videótelefonáljon kicsit Návai Anikóval pufidzsekiben, amit még a kanapéról nézni se kellemes. De kattints inkább ide a felvételért.

Gáspár Zsolti ellen hatósági eljárás indul

Nem ússza meg a nádas felgyújtását, az is lehet, hogy milliókat kell fizetnie. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Interjú készült Cserpes Laurával: “Esténként leülök és írok pár sort a hálanaplómba”

Négy testvére van, összetartó családban nőtt fel, hisz a házasság intézményében, de a boldogságot “túlmisztifikált” dolognak tartja. A Keresztanyu című sorozattal két régi álma teljesült, a színészkedés, és hogy végre gyermekkori etalonjával, Gálvölgyi Jánossal forgathatott. Cserpes Laurával az nlc.hu beszélgetett karrierről, családról, szépségápolásról, meg (nyilván) a koronavírusról is, amin ő is átesett. A teljes interjú itt található.

Kim Kardashian most már tényleg dollármilliárdos lett

Fotó: Pierre Suu/Getty Images

Kanye West felesége részben lecsúszott arról, hogy ezt a szép eredményt elsőként érje el családon belül, adócsaló testvérétől azonban visszavették a címet. Ráadásul pár hónap leforgása alatt keresett százmilliókat, dollárban mérve. Mennyi pénze is van pontosan, és hogyan tudott ekkora vagyonra szert tenni? Erről szól ez a cikk.

Ez is érdekelhet

képcím

Panelban él Joshi Bharat

képcím

Kiderült, mit kérdezett Lajos herceg dédnagymamája halála után

képcím

Tóth Gabi a földön fetrengett a TV2 műsorában