Erzsébet-program: lehangoló körülmények sok pénzért Mészáros szállodájában

Startlap - Startlap
Borzasztó büdös van Budapesten, az OMSZ viccelődik, a budaörsi polgármester Zsámbékra mutogat. Szöget és gombostűt találtak egy országos pékséglánc áruiban. Bőröndökkel a kezében távozott otthonról egy 11 éves csepeli kislány. Hírösszefoglaló.

Kosz, penész, bűz és ehetetlen ételek fogadták az Erzsébet-program nagycsaládosait a Mészáros Lőrinc-féle balatoni szállodában

Kritikán aluli követelményekkel szembesültek az Erzsébet-programban résztvevő nagycsaládosok, akik állami támogatással üdültek a Mészáros Lőrinc érdekeltségében álló Club Aliga szállodában. Viszont mindezt jó sok pénzért. Erre a linkre kattintva megtudhatod, mennyit fizetett az állam egy-egy család után, és azt is, hogy ebből milyen szállásra és ellátásra futotta volna a balatoni piacon.

Borzasztó büdös van Budapesten, az OMSZ viccelődik, a budaörsi polgármester Zsámbékra mutogat

Wittinghoff Tamás budaörsi polgármester és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságszerint Zsámbékról terjedt a fővárosba az orrfacsaró bűz. Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) viccesen kommentálta az eseményt. Ha érdekel az OMSZ vicce, és az, hogy miért éppen Zsámbékot kiáltották ki bűnbaknak, akkor olvass tovább.

Szöget és gombostűket találtak egy országos pékséglánc több árujában

Forrás: RTL Klub

Szöget és gombostűket fedeztek fel a vásárlók egy országos pékséglánc több termékében is Győrben. Egy másfél éves gyermek például csak a szerencsének köszönheti, hogy nem harapott rá az életveszélyes tárgyra. Az esetre a pékség is reagált.

Bőröndökkel a kezében távozott otthonról az eltűnt csepeli kislány

A térfigyelő kamerák felvételei szerint két piros bőrönddel együtt ment el otthonról csütörtökön délelőtt a 11 éves Nagy Dorottya, akit azóta hiába keres a rendőrség.

Kiderült, kiket szúrkált meg az újbudai késelő

Forrás: RTL Klub

Nyilatkozott a nevelőapja annak a fiatal lánynak, akit édesanyjával együtt csütörtökön megkéselt egy 17 éves fiú a XI. kerületben, miután a bűnügyi felügyelete helyéül kijelölt kőbányai lakásban levágta lábáról a nyomkövetőt. A következő cikkben videón is megnézheted a férfi beszámolóját az esetről.

Szedd magad szilva: elindult a szezon, mutatjuk, hol szedhetsz

Lekvárt főznél, aszalnál, vagy csak simán jó sok szilvát akarsz enni? A rózsaféle szezonja júliustól októberig tart, ide kattintva megnézheted, hol van a hozzád legközelebb eső szedd magad gazdaság, ahol feltankolhatsz a gyümölcsből.

Élelmiszerválságra figyelmeztet legújabb jelentésében az ENSZ

Feltűnt ugye, mennyire megnőtt már tavaly is a krumpli ára? Azért, mert a hazai termőföldek már most sem teljesen képesek ellátni a vásárlók igényeit. Az IPCC, vagyis az ENSZ Éghajlat-változási Kormányközi Testülete vészjósló jelentésében arra hívja fel a figyelmet, hogy a klímaválsággal együtt az élelmiszerválság is a nyakunkon van, egyik következik a másikból. Mit jelent ez pontosan? Milyen megoldási javaslatok vannak a katasztrófa elkerülésére? Válaszok kattintás után. 

Egy frontrendszernek hála a jövő hét elején megindul az enyhülés

Fotó: Romy Arroyo Fernandez/NurPhoto via Getty Images

Hétfőn tetőzik, majd kedden már az ország bizonyos térségein enyhülésnek indul a kánikula.

Ez is érdekelhet

képcím

WHO: Valószínű, hogy Európa a járvány végső fázisához...

képcím

Kiderült, mi okozhatta a tüzet a Szent Imrében: egy beteg miatt...

képcím

Megjelent a rendelet az oltási igazolványról