Ernyey Béla visszaszólt Hajdú Péteréknek

Startlap - Startlap
Hiába nem hittek benne, a színész kapcsolata a jóval fiatalabb kedvesével még mindig remek, amit most a kárörvendésre használt fel.

Számos kritikát kapott az évek során Ernyey Béla, hogy felesége, Balaton Dóra 38 évvel fiatalabb nála. A 75 esztendős színész sokáig nem is foglalkozott a fanyalgók véleményével, ám a minap, amikor kedvesével a 10. évfordulójukat ünnepelték, alaposan belerúgott korábbi kritikusaiba a Facebookon.

„Amikor kétezernyolcban Dóri és én megismertük egymást, nem sokan hittek abban, hogy akkora korkülönbséggel, mint a miénk, hosszútávon is boldog lehet két ember – kezdte írását a színész. – De mi bebizonyítottuk a hitetlenkedőknek, hogy a valódi érzelem, a stílus és a világ azonos értelmezése minden nehézséget le tud győzni – és hogy a csendes boldogság sokkal többet ér, mint a hangos magamutogatás.”

Egy kellemes este emlékére

Közzétette: Ernyey Béla Hivatalos – 2017. szeptember 11.

Ernyey Béla természetesen arra is külön kitért, kit ért hangos magamutogató alatt.

„Bizsergető elégtételt érzünk, ha arra gondolunk, hogy a minket anno egy televíziós műsorban bőszen szidalmazók legtöbbje ma már rég nincs együtt akkori, »korban hozzáillő« partnerével: legyen az a producerként kárászéletű műsorvezető, a paplanszájú szilikon-DJ, az újságíró, akinek csak sekélyes vitákat fial a tehetsége, a minden pénzét parókákra költő nő – vagy az Úr különös kegyelméből a képernyőről végképp eltűnni látszó parkolóbajnok…”

A Bors úgy tudja, az írás Kárász Róbertnek, Voksán Virágnak, Fiala Jánosnak, Karafiáth Orsolyának és Hajdú Péternek szól.

Ma, május 19-én lettünk tíz évesek!Amikor 2008-ban Dóri és én megismertük egymást, nem sokan hittek abban, hogy akkora…

Közzétette: Ernyey Béla Hivatalos – 2018. május 18.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Felismered az országok zászlóit? Kvíz

képcím

Hajdú Pétert kitessékelték a Szigeten az RTL VIP-részlegéből

képcím

Norbi lánya tényleg megbukott az érettségin: "Egy tantárgy, egy...