Erdélyi Mónika megint tokáig merült egy szürreális YouTube videóba: gigantikus csokoládémasszával ünnepli a forradalmat

Startlap - Startlap
Kiszel Tünde kokárdás naptárfotójának méltó kihívója akadt.

Erdélyi Mónika és lánya általában a zavarosban halászik YouTube videóival a népszerűségért, és most sem volt ez másképp: egy buliba hivatalosak, ahová elkészítettek egy gigantikus csokoládémasszát 40 különböző csokiból. Az eredményt pedig alaposan megrágcsálták.

Gondolkodtunk Mollival, hogy mi legyen. Megvettük ezt a csomó csokoládét, és akkor adogassuk oda egyenként a gyerekeknek, vagy kitaláljunk valami kreatívabbat? És kitaláltunk valami kreatívabbat

– hangzik a felvezető, amiből a naív néző még nem sejtheti, hogy itt bizony valami durva következik. Az anya lánya páros szlájmos videóinak ismerői már sejtik, hogy semmi jóra nem számíthatnak a következő 15 percben, és az isten sem segíthet rajtuk, csak Erdélyi Mónika, aki a vlogger szerepében rendszerint megcsillogtatja a korábbi munkásságából ismeretlen, enyhén rémisztő oldalát.

Azt találtuk ki, hogy nem ilyen kicsi csokikat fogunk adni a gyerekeknek, hanem össze fogjuk olvasztani az összes csokit ami itt van előttünk, és úgy fogjuk így letördesni, és odaadni nekik!

Ugye milyen logikusan hangzik? Ezután egy kis dallamos liftzene szól, miközben felolvasztják a csokikat és megdermed a bizalomgerjesztő massza, majd jön a videó leggusztusosabb része: a vendégségbe szánt kész óriástábla sarkait együtt harapdálják (9 perc 30 másodperctől).

 

Ez is érdekelhet

képcím

Csollány Szilvesztertől búcsúzik a tornasport: "Fojtogat a...

képcím

Ezért nincs mimikája Tornóczky Anitának

képcím

Keleti Andrea: Hogy lehet a Demcsák Zsuzsával jóban lenni?