Csollány Szilvesztertől búcsúzik a tornasport: "Fojtogat a sírás" 

Startlap - Startlap
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász elvesztette a harcot a koronavírussal szemben. Bulvárösszefoglaló.

Csollány Szilvesztertől búcsúzik a tornasport: “Fojtogat a sírás” 

Magyar Zoltán megszólalni is alig tudott a hír hallatán, Berki Krisztián fiatalkori példaképének nevezte a sportolót, Vereckei István, Csolány Szilveszter edzője azt mondja, úgy gyászol, mintha fiát veszítette volna el. Csollány Szilveszter 51 éves volt. Részletek.

További cikkek a témáról:

Hobo: A világ mára szarabb hely lett, mint reméltem

Ha visszagondolok, mit reméltünk 30 évvel ezelőtt arról, milyen lesz ez az ország, és körülnézek, milyen lett, kétségbeejtő.

Földes László Hobo, túl a koronavíruson és – néhány hetet leszámítva – 77 életéven is, egészségügyi problémák sokaságáról mesélt legfrissebb interjújában, a vírustól a térdműtétig, de azért főleg kultúráról, koncertekről, tervekről, és nem mellesleg az országról alkotott keserű véleményéről is nyilatkozott. A beszélgetés legjobb részeit erre a linkre kattintva olvashatod.

Bíró Ica munkát vállal: “Eddig tulajdonképpen a családom tartott el meg a barátok”

Visszatér a fitneszhez, eladta Krisztina körúti lakását, kifizette adósságait és családja segítségével új otthonba költözött.Bíró Ica, aki az utóbbi években gyakorlatilag kizárólag a devizahitele utóéletével kapcsolatos, gyakran botrányba fulladó történéseivel vívta ki magának a helyet a hírekben, a Mokka stábját látta vendégül, immár vidéki házában. Videó.

Hosszú Katinkát eljegyezték

Lintao ZhangGetty Images

Gelencsér Máté a spanyolországi edzőtáborban kérte meg szerelme kezét. Az eseményről fényképes dokumentáció készült, éppen az akció kellős közepén, tengerparti naplementében szemlélheted meg a térdelőpozícióba helyezkedett Gelencsért. De vajon ki fotózott? 

“Gyönyörű kínai laboratóriumban amerikai pénzből kifőzött kis víruska” – Kovács Ákos gondolatai a covidról

“Nem tudom, hogy a világ urai ezt szeretnék-e”, de a zenészek szeretnék visszakapni az életüket – panaszkodott Kovács Ákos szombati koncertje után. A Papp László sportarénában tartott fellépést követően, ahol még Orbán Viktor is jelen volt, és amelyet a járvány miatt kétszer is halasztani kellett, Ákos interjút adott arról, hogy mit kellene tennie a “normális” embereknek. Bővebben.

Árverésre bocsátják Erdélyi Mónika házát

A műsorvezető évekkel ezelőtt eladni is megpróbálta az ingatlant, jóval magasabb áron, de nem talált rá vevőt. Ezután jött a kényszerárverezés, ami ellen Erdélyi hiába fellebbezett. A házról és az árverés okairól ebben a cikkben olvashatsz.

Varga Feri megmutatta több mint 30 kilós fogyása eredményét

A Megasztár harmadik szériájában összeismerkedett házaspár, Balássy Betti és Varga Feri ketten együtt mintegy 70 kilót dobtak le magukról. Fotók és további részletek itt.

A Sztárban Sztár! bevásárolt az alig ismert tehetségkutatós “hírességekből”: mutatjuk, mit lehet tudni a tehetségkutató versenyzőiről

A csatorna hétfőn jelentette be az új széria névsorát, amelyben az olyan klasszikus arcok mellett, mint Stohl András, Palya Bea vagy Emilio, egy csomó olyan szereplő is feltűnik, akikről kevés elhivatott rajongót leszámítva senkinek nem fog beugrani, hogy mégis honnan kéne ismerni őket. Ebben a cikkben összegyűjtötték, ki kicsoda.

Katalin hercegnét rendkívüli rangra emelhetik: 366 éves hagyományt törhet meg első nőként

Joe Giddens WPA PoolGetty Images

Vilmos herceg felesége mindent elsöprő népszerűségének és II. Erzsébet fia, András herceg szexbotrányának köszönhetően történelmi szereplőjévé válhat a királyi családnak. A hír egyelőre nem hivatalos, a brit hadsereg egyik ezredétől szivárgott ki a pletyka. További információkért katt ide.

Palvin Barbara történelmi címlapot kapott

Különleges, modern műalkotás készült a világhírű magyar modell arcképével a spanyol Elle magazinban. Íme.

(Címlapkép: Jed Jacobsohn/Allsport)

Ez is érdekelhet

képcím

Az ukránok szerint Porosenko Orbánnal találkozott volna, ezért...

képcím

Visszatér Hosszú Katinka és megcélozza a hatodik olimpiáját

képcím

Kiderült, mikor lesz az egészségügyi szakdolgozók következő...