Salma Hayeket 14 éves lányával együtt fotózták, lenyűgöző végeredménnyel

Startlap - Startlap
Valentina örökölte édesanyja szépségét, édesapja pedig a világ egyik leggazdagabb embere. Bulvárösszefoglaló.

Salma Hayeket 14 éves lányával együtt fotózták, lenyűgöző végeredménnyel

A színésznő és François-Henri Pinault francia dollármilliárdos vállalkozó gyermeke, Valentina Paloma Pinault örökölte édesanyja igéző szépségét. Nem véletlen, hogy az anya-lánya páros rögtön a Vogue címlapjára került, az ikonikus magazin egy egész sorozatot készített róluk, tele szebbnél szebb képekkel. Valentináról pedig azt is megtudhattuk, hogy fiatal kora ellenére nagyon aktív és komoly ambíciói vannak. Galéria.

Hosszú Katinka: Nagyon messze vagyok a régi önmagamtól

Az egy másik Katinka volt

– fogalmazott az úszócsillag a Nemzeti Sportnak. A világbajnokságra készülő Hosszú teljesítménye romlásáról, és arról beszélt, hogy milyen szerepet játszik életében most az úszás. A beszélgetésbe erre a linkre kattintva olvashatsz bele.

Rubint Rékát hazugságvizsgálóra kötve interjúvolták

– Szoktak vitatkozni Norbi ismertté vált vitatott megjegyzései miatt?

– Nem.

A 20 perc őszintén legújabb adásában az “ország legismertebb fitnesz first ladyjeként” konferálták fel Rubint Rékát, aki mosolyogva, lelkesen válaszolt a kérdésekre anyai feladatáról, nehézségeiről, Norbival való viszonyáról, és még sok minden másról. Interjú.

Öt év után szakított Singh Viki és párja

Alig másfél hónapja Singh még a közös gyermekvállalásról nyilatkozott. Az énekesnő közleményben mesélt döntésükről, amiből az is kiderült, hogy kifejezetten szoros viszonyban maradnak ezután is Csepregi Tamással. Íme.

77 éves lett Zorán öccse, aki az ország egyik legjobb dalszövegírója lett, pedig 6 éves koráig alig tudott magyarul

MTI Fotó: Soós Lajos

Míg Zorán nevét mindenki jól ismeri, testvére, Sztevanovity Dusán már közel sem örvend akkora népszerűségnek. Annak ellenére, hogy szakmabeliek szerint kiemelkedően tehetséges, ezt igazolja a Prima Primissima díja is, és híres slágerek százai, amelyet olyan előadóknak írt, mint Presser Gábor és Kovács Kati, vagy hogy a fiatalok közül is említsünk valakit, Janicsák Veca. Sztevanovity Dusán születésnapi koncertre készül. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Váratlan fordulat: Straub Dezső újra felléphetne a Vidám Színpadon

Götz Anna egy “nagyon kedves e-mailben” gratulált Straubnak születésnapja alkalmából, miután több mint egy éve nem beszéltek egymással. Straub Dezső a Mokka stúdiójában mesélte arról, mi is történt pontosan Böröndi Tamás halálát követően, mi következhet most, meg arról, hogy hosszú kényszerszünet után új szerepajánlatokkal találták meg őt. Videó.

Bíró Ica: Azért is álltam ki a nyilvánosság elé, mert körülöttem többen öngyilkosok lettek hasonló devizahitelgondok miatt

Már klubját is eladta, pedig abban látta jövőjét, és családja segítségével Budakeszin kezdett új életet Bíró Ica. Az utóbbi néhány évben szinte kivétel nélkül az adósságai kapcsán szereplő Metal Lady ismét megszólalt a devizahiteléről, és elárulta, mivel foglalkozik most. Részletek.

Balázs kiállt ByeAlex mellett a nagy hamburgerbotrányban

Aki esetleg lemaradt az előzményekről: miután az énekes panaszkodott az ételre, amit rendelt, a burgerező beszólt neki. Sebestyén Balázs szerint máshogy kellett volna reagálniuk. Az esetről és annak fejleményeiről itt írnak.

Erdélyi Mónika milliókat bukott el a Szerencsekerékben

Tárgynyereményekkel vigasztalhatja magát, amelynek köszönhetően ezentúl például zuhanyzás közben is nézheti a tévét. Videó.

Som-Balogh Edinának kiállítása nyílt festményeiből

Smagpictures.com/RTL Klub/Sajtóklub

A Barátok közt egykori Kingája az azóta elhunyt édesanyjának tett ígéretét és saját gyermekkori álmát teljesítette be a kiállítással. Bővebben.

(Címlapkép: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Hivatalos: Hosszú Katinka gyermeket vár

képcím

Mandiner: Hosszú Katinka gyermeket vár