Kiemelt Hírek 2018. június 20.

Ennivaló csaj lesz ma este Drew Barrymore

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 20.
A bűbájos színésznőt így még soha nem láttuk - vörös, göndör hajjal fog komédiázni ebben a moziban.

Egy várandós nő, aki szakított gyermeke apjával, éppen egy pillanattal annak halála előtt, soha nem lehet elég óvatos. Sally, aki az isten háta mögött, valahol Texasban egy útszéli gyorsétteremben dolgozó pincérlány, pontosan így járt. Naivitása, állapota miatti kiszolgáltatottsága, hormonjainak játéka kellően könnyelművé teszik, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódjon a munkatársával, Doriannel.

 Még az se nyitja fel a szemét, hogy újdonsült párjának családja előtt titokban kell tartani a kapcsolatukat, hiszen annak furcsa, labilis és veszélyes rokonai veszélyeztethetik az épségüket és a boldogságukat.

Ez a történet egyik olvasata, a másik, amely a Drew Barrymore által alakított főhősnő szeme elől sokáig rejtve marad, hogy Dorian nem véletlenül került pontosan ahhoz a céghez, ahol ő dolgozik. Dorian és testvére Angus, az édesanyjuk kérésére megleckéztetik nevelőapjukat, aki szívrohamban meghal.

Dorian azzal a szándékkal vállal munkát az étteremben, ahol Sally dolgozik, hogy kipuhatolja, mit tud a lány. Mi az összefüggés a két szál között?

Drew Barrymore karrierje hajnalán, a való életbeli stílusához hasonlóan vad, dögös szerepeket vállalt, majd rájött, hogy mind a magánéletben, mind a munkája területén jobban áll neki a kedves, kissé bumfordi, életteli szerep.

Ebben a filmben – bár a műfajaként a vígjáték van megjelölve, a kritika szerint sok ponton magán viseli a fekete komédia jegyeit is – lehetőséget kap, hogy megcsillantsa kedves, humoros, komédiás oldalát is.

Ennivaló a csaj – 2018.06.20-án 21:00 órától a TV4-en / 23:45-től pedig a Film4 műsorán.

 

Keresés az oldalon