Kollégái búcsúznak Lippai Lászlótól: "Arra a harminc évre szeretnék és fogok is emlékezni, amikor igazán jó barátok voltunk"

Startlap - Startlap
"Nem volt egy könnyű ember, problémái voltak, és bár sokan kitartottak mellette, nem lehetett rajta segíteni, ezért szép lassan elveszítette őket." Az Angyalbőrben, a Kisváros, a Drága örökösök és a Jóban rosszban színésze 62 éves korában, szerda hajnalban elhunyt. Bulvárösszefoglaló.

Kollégái búcsúznak Lippai Lászlótól: “Arra a harminc évre szeretnék és fogok is emlékezni, amikor igazán jó barátok voltunk”

Matthew Broderick, a Cobra 11 és Son Goku magyar hangja, aki számos színpadi szerepe mellett olyan sorozatokban szerepelt, mint az Angyalbőrben, a Kisváros, a Drága örökösök és a Jóban rosszban, 62 éves korában szerda hajnalban elhunyt. Színésztársai szavaiból arra derült fény, hogy Lippai súlyos gondokkal küzdhetett élete utolsó évei során. Bővebben.

Rubint Réka reagált a szállodás botrányra: “Megbántva érzem magam. Semmit nem tettem”

Schobert Norbi feleségének hétvégi Alakreform tábora nem várt indulatokat váltott ki a hotelben tartózkodó többi vendég egy részétől, majd ennek követően a Facebookon. Az ügy odáig fajult, hogy személyesen a Hotel Füred igazgatója is nyilatkozott a sajtónak. A dolog vége az lett, hogy Rubint Rékáékat kitiltották a helyszínről, a fitneszedző szerint viszont nem ő hibázott, hanem a szállásadó. Arról, mi is történt pontosan, ebben a cikkben olvashatsz, itt pedig megnézheted, mit válaszolt Rubint Réka a kommentelőknek és a szállodának.

Rúzsa Magdi utolsó fotója a kórházból: ” 62 nap után újra otthon”

Az énekesnő, aki három héttel ezelőtt adott életet ikergyermekeinek, olyan köszönőlevelet írt a kórház dolgozóinak a Facebookon, amihez hasonlót nem gyakran olvasunk. Rúzsa úgy véli, sehol a világon nem tapasztaltak volna nagyobb profizmust, mint a Honvédben, ahol 15 ember közreműködött a szülése során, és szinte mindenkinek egyesével hálálkodott, az orvosoktól a takarítóig. Íme a fénykép és a további részletek.

Hajdú Péter címlapon mutatta meg kisfia arcát: “Rám hasonlít a fiam”

A szülést követően még azt hihettük, talán Hajdú is követi majd a gyermekek magánéletét tisztelő trendet, és ő sem fogja megmutatni Dominikot. Akkor ugyanis mindösszesen a pici kezét láthattuk a büszke bejelentéshez mellékelt fényképen. Úgy tűnik, inkább csak arra várt, hogy címlapsztori lehessen harmadik gyermekéből. Bővebben.

Drew Barrymore smink nélküli fotóval ünnepelte 47. születésnapját

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

A színésznő, aki saját bevallása szerint “irtózatos erőfeszítéseket tesz azért, hogy ne legyen akkora, mint egy busz”, amilyen gyönyörű volt fiatalon, olyan szép most, kétgyermekes középkorú édesanyaként. Fotó.

Marsi Anikó: Vannak napok, amikor azt mondom, hogy végül is így 47 évesen elmegy egy kis kenyérrel meg zsírral az, ahogyan kinézek

“Nem szeretek kevesebbet enni, ennél többet futni meg nem lehet” – összegezte tömören és röviden a problémáját Marsi, és nem árt megjegyezni, mennyi is az az annyi: heti 50 kilométert fut a műsorvezető. Marsi Anikó úgy érzi, mégis “hurkái” vannak, és ennek érdekében a megszállott futóedzések mellett különleges testkezelésre jár, amelynek segítségével gyakorlatilag leoldják róla a zsírt. Az izgalmas témáról a Tények Plusz egy egész riportot készített, bemutatva, mit is csinálnak pontosan Marsi Anikó “hurkáival” a kozmetikusnál. Videó.

Palácsik Lilla és Visváder Tamás nyitott egy szépségszalont: “Neki mindenben csak jó ötlete van”

Vajna Tímea húga kitörő lelkesedéssel beszélt a Life TV reggeli műsorában férje üzleti érzékéről és új vállalkozásukról, Visváder Tamás pedig mesélt egy kicsit arról, hogyan kivételezik az anyjával közös gyermekük. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Szabó András Csuti kigyúrta magát a szakítás után

Kulcsár Edina exe néhány héttel ezelőtt fejtette ki, hogy többek között az edzésbe fojtja bánatát a válás miatt. Nos, ennek máris roppant látványos eredménye van. Csuti dagadozó izmaiért ide kell kattintani.

Stana Alexandra melltartóra vetkőzött, hogy elújságolja, mennyire várja Majka és Curtis koncertjét

A Meggyes Dávid és Horváth Gréta válása segítségével híressé vált táncművész maga is fellép majd a színpadon. Hogy ennek bejelentéséhez miért éppen egy csipkés melltartóra esett a választása némi bugyivillantással kísérve, már rejtély. Fotó.

Születésnapi beszélgetés Stohl Andrással: “Minden produkciónál stresszelek”

MTI/Szigetváry Zsolt

Megmosolyogtat, hogy 55 leszek

– mondja a színművész, amikor koráról kérdezik, az idő múlása általában nem foglalkoztatja. Nem meglepő tehát, hogy szerdai évfordulójának ünnepléséét sem viszik túlzásba. Az nlc.hu interjút készített a születésnapos Stohl Andrással.

(Címlapkép: Smagpictures.com / Piroska Olajos)

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...