Emilio nem a táncnak köszönheti 82 kilós fogyását: "Amikor rám jött az L-es méret, elkezdtem zokogni"

Tavasszal még 168 kilót nyomott, azóta nemcsak a súlya, hanem az élete is megváltozott. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-10-21 13:55

Forrás: YouTube/Sztárportré

Emilio nem a táncnak köszönheti 82 kilós fogyását: “Amikor rám jött az L-es méret, elkezdtem zokogni”

A Dancing with the Stars versenyéből múlt héten kiesett énekes tavasszal még 168 kilót nyomott. Átalakulásának eredménye a műsorban is jól látszott, és nemcsak a súlya, hanem az élete is megváltozott. Arról, hogyan sikerült megszabadulnia a plusz kilóktól, ebben a cikkben nyilatkozik Emilio.

Friderikusz új műsora izgalmasnak ígérkezik, de máris leállították a forgatást

Friderikusz nagy visszatérésének munkálatait a koronavírus akasztotta meg, még azelőtt, hogy adásba kerülhetett volna az első rész. Mi történt? Ebből a cikkből kiderül.

A műsor amúgy kissé különös tematikát követ majd: a tervek szerint Friderikusz Sándor ismert párokat fog faggatni arról, hogyan képzelik el a jövőjüket, és közben a vendégeit maszkmesterek és mindenféle szakértők közreműködésével megöregítik. A csatorna a minap számos izgalmas részletet szivárogtatott ki a produkcióról: elárulták, kiket fognak alávetni az öregítésnek, és a producerként megjelenő Máté Kriszta nagy ígéreteket tett a nézőknek. További információkért kattints ide.

Weisz Fanni nagy dologra szánta el magát új kapcsolata érdekében

A siket modell annyira szerelmes Bókay Gergelybe, hogy érte egy olyan dologra is vállalkozik, amire korábban még nem volt képes. A témáról ebben a cikkben olvashatsz.

Köllő Babett minden héten szigorúan készült a Sztárban Sztárra, és nem fogod kitalálni, kinek a segítségével 

A színésznői babérokkal kacérkodó luxusfeleség komolyan tervezhet a műsorvezetéssel, ugyanis órákat vesz valakitől. Bővebben.

Istenes Bence és Csobot Adél elárulta, mi a titka a kapcsolatuknak

 

 

A több mint hét éve békében és boldogságban élő pár a Story magazinnak nyilatkozott arról, mitől működik olyan jól a szerelmük. Ha érdekel, mi a titok, akkor itt folytasd az olvasást.

“Petinek van egy múltja, én pedig semmilyen listára nem szerettem volna felkerülni” – Dallos Bogi elmesélte, hogyan udvarolt neki Puskás Peti

Nehéz 22 évesen az ország legnézettebb műsorában önmagad maradni

– meséli Dallos Bogi arról, mi történt vele, amikor az X-Faktorral országos ismertséget szerzett. Az éneklés nála “úgy indult, mint a legtöbb kislánynál”, a hírnév sosem érdekelte, ehhez képest tudatosan tervezte a mentorságot az X-Faktorban, ahogy a Forbes címlapját is. Kettős énje van, ami a mai napig megjelenik a munkáiban, és mindig mindent elolvas, ami megjelenik róla. Erre a linkre kattintva többek között ezekről olvashatsz Dallos Bogi nagyinterjújában, de beszél az influenszerkedésről, beilleszkedésről, és természetesen arról, mi történt annak idején közte és Puskás Peti között.

Wossala Rozina: Azt gondoltam, hogy többet nem harcolok, és egy nagyon sikeres és okos kövér ember leszek

 

 

Kadarkai Endre rövid epizódokból álló online interjúsorozatában Nagy Ervin után ezúttal Wossala Rozinának szegezett egy “mi a legnagyobb” kezdetű kérdést. A téma a legnagyobb vetélytárs volt, amire Wossala roppant különös választ adott. Erre a linkre kattintva megnézheted a beszélgetést.

Leukémiájáról vallot a Házasodna a gazda Petije

Gothár Péter – akit véletlenül se tévesszünk össze a zaklatási ügye miatt mostanában kevésbé népszerű színházi rendezővel, itt az RTL Klub romantikus mezőgazdasági reality műsorának szereplőjéről van szó – állítja, hogy nem szeret szerepelni. Sőt, betegségének történetét sem szívesen teregeti ki, de azért a Story magazinnak adott egy interjút a gyermekkorában megjelent halálos kórról. A beszélgetés legérdekesebb része itt olvasható.

Kiderült, miért szólítják Csocseszt ezen a szép néven

A nagy titkot az RTL Reggelijében árulták el. Csocsesz nem annyira szeret Csocsesz lenni, de a valódi nevét alighanem mindenki azonnal elfelejtené. Videó és további részletek itt.

Mai nap hírei

Hoteligazgató: aki nincs beoltva, azt teljesen kizártuk a szállodai rendszerből

novekedes.hu7 órája

Áder János felszólalt a sokféleség mellett

168.hu9 órája

Csobbanni akart egyet a 13 éves fiú a hőségben, holtan bukkant elő a vízből

metropol.hu12 órája

Sokaknak kell a 219 ezer forint támogatás

privatbankar.hu13 órája

Hadházy feljelentése után a NAV nyomozói megtekintették Mészáros Lőrinc katonai járműveit

444.hu14 órája

Évtizedek óta eltűnt repülőgép bukkanhatott elő a kiszáradt tóból

hirado.hu15 órája

4 milliárd dollárt bukott a Coca-Cola, miután Cristiano Ronaldo elpakolta az üvegeket a sajtótájékoztatón

mfor.hu16 órája

Visszatér sokak imádott táskája, ráadásul nagyon divatos változatban

joy.hu19 órája