Emberi test tiltott felhasználása után nyomoznak

Bangóné patkányozásával hirdet a Fidesz, rengeteg munkavállalót toboroz a gigamulti vidéken, elaludt és busznak ment a 90 éves sofőr. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-04-28 17:42

Fotó: Sandy Huffaker/Getty Images

Egy fővárosi meddőségi klinikán razziázott a rendőrség

Ellepték a rendőrök a fővárosi Humán Reprodukciós Intézet Kft. telephelyét, ahol emberi test tiltott felhasználásának gyanúja miatt nyomoznak.

Egy egész kampányt csinált a Fidesz Bangóné patkányozásából 

MTI Fotó: Soós Lajos

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnapi balatonfüredi sajtótájékoztatóján jelezte: téved az ellenzék, ha azt hiszik, következmények nélkül maradhat, hogy az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó patkánynak nevezte a Fidesz szavazóit. A párt közösségi médiafelületein vasárnap délután már el is indult a beígért kampány “az egészen elképesztő botrányról”: egy roppant erős videót tettek közzé az esetről, amelyett itt nézhetsz meg.

Videóra vették, ahogy a 90 éves sofőr álmában telibetalálja a soroksári buszt

Ünnepi a forgalom a kétszer két sávos úton, csak két autó lassít a piros lámpa mögött

– így kezdődik az RTL Klub Híradójának riportja arról az ijesztő balesetről, amely húsvétkor történt Soroksáron, és amit a térfigyelő kameráknak köszönhetően a saját szemeddel is megnézhetsz. Az autót, amely a csendes utcán egyszerűen szemből nekihajtott a busznak, egy 90 éves férfi vezette. A bácsi a baleset után azt se tudta, mi történt vele, ugyanis elaludt a volán mögött.

Így pecsételte meg örökre a világ leggazdagabb családjai közül kettőnek az életét a Srí Lanka-i merényletsorozat

Fotó: Atul Loke/Getty Images

Miközben Dánia leggazdagabb embere, Anders Holch Povlsen húsvét vasánapján családi körben reggelizett az exkluzív Shangri-La Hotelben, Colombóban, Ilham Ibrahim, Srí Lanka egyik leggazdagabb fűszerkereskedőjének fia beszállt a liftbe. Körülbelül 8 óra 50 perckor Ilham felrobbantotta magát az étteremben…

Gigamulti toboroz vidéki magyar dogozókat

A rendszerváltás óta nem volt akkora egyösszegű beruházás a megyeszékhelyen, amelyet a piacvezető vállalat tervez. A 43 milliárd forintból épülő húszezer négyzetméteres csarnokba több száz képzett munkavállaló fog kelleni, akik a cég szakmai és nyelvi továbbképzési rendszerében szerzik majd meg a szükséges ismereteket. Ha érdekel, melyik cégről és melyik településről van szó, ide kattints.

Jó hírt kaphatnak a magyar autósok

Végre változás körvonalazódik az olajárak alakulásában, amelyek tavaly óta közel 50 százalékkal emelkedtek. Azt, hogy ez pontosan milyen következményekkel járhat a magyarországi üzemanyagárakra, ebben a cikkben fejtik ki bővebben.

Vigyázz, nehogy a pitypangokkal együtt téged is elfújjon a jövő héten a szél

Fotó: Tom Kingston/WireImage

Ciklonok és frontjaik változékony, csapadékos, szeles időt hoznak Magyarországra a következő napokra. Részletes időjárás-előrejelzést itt olvashatsz.

Mai nap hírei

Tegnap bejelentették, hogy lezárják teljesen Magyarországot

napmintnap.com3 órája

Merkely Béla: akár május közepétől fellélegezhetünk

demokrata.hu12 órája

10 hiba, amit a középkorú nő elkövethet

napidoktor.hu13 órája

Orbán Viktor legrosszabb döntése

444.hu15 órája

Fia leütötte Szabó Győzőt

ifaktor.hu16 órája

Nagyon jó hír a Vodafone ügyfeleknek

itbusiness.hu17 órája

Búcsúbuli a klinikán: felfüggesztették az ápolókat és a takarítókat

hirado.hu18 órája

Viszik az új Redmi K40 modelleket mint a cukrot

gsmring.hu18 órája