Elvitték a hatos lottó főnyereményét

Startlap - Startlap
Mutatjuk a számokat és a nyereményt. Esti hírösszefoglaló.

Elvitték a hatos lottó főnyereményét

A vasárnapi sorsoláson kihúzott hat számot egy darab szelvényen sikerült mind eltalálni. Íme a szerencsés számok és a nyeremények összege.

Novák Katalin elmagyarázta, mit kell tenniük a kismamáknak, ha soron kívüli oltást szeretnének

A családokért felelős tárca nélküli miniszter tájékoztatót tett közzé a várandósok oltásáról. Mindeközben a Semmelweis Egyetem, amelynek oltópontjait a témáról született pénteki bejelentést követően megrohamozták a nők, szintén megosztott egy fontos dokumentumot a hivatalos eljárásrendről. Bővebben.

Aktivisták másztak be a Fidesz-székház erkélyére

A Város Mindenkié csoport tagjai figyelemfelhívó akciót tartottak a Lendvay utcai épületben. Az eseményről videó készült, amit erre a linkre kattintva lehet megnézni.

Kirabolták az egyik budapesti oltópontot

A kép illusztráció. (Fotó: MTI/Varga György)

A betörők kézfertőtlenítőket, védőruházatot és orvosi eszközöket loptak. Az esetről ebben a cikkben írnak.

Rendkívüli intézkedést vezet be a Volánbusz

A járványügyi helyzet miatt hétfőtől az összes országos, elővárosi, regionális és helyi járaton új szabály lép érvénybe, amely minden utast érint. További információkért katt ide.

Elkészült a rendelet a boltok húsvét utáni nyitvatartásáról

Az ünnepet követően változik a kijárási tilalom és az üzletek kötelező zárva tartásának időszaka, a szolgáltatások elérhetősége, valamint vásárláskor új szabályokat kell majd betartanunkRészletek itt.

Új kormánypárti bulvárlappal árasztottak el több vidéki várost

A hetente több százezres példányszámban megjelenő ingyenes újsággal főként az ellenzéki vezetésű településekre koncentrálnak, de akad olyan fideszes település, ahol annyira elégedettek a tartalommal, hogy a saját önkormányzati lapot szinte be is szüntetik. És hamarosan Budapestre is megérkezik a kiadvány. Bővebben.

Rónai Egon: Túl van a családom a veszélyen

A műsorvezető vasárnap délelőtt a Facebookon számolt be arról, hogy a karanténja véget ért, így visszatérhet az ATV-be. Ha szeretnéd megnézni a bejegyzést, akkor itt folytasd az olvasást.

Alekszej Navalnij szerint a büntetőtáborban direkt rontják az egészségét, bénul a lába és fájdalomcsillapítót kér

Fotó: Sefa Karacan/Anadolu Agency/Getty Images

A moszkvai börtönből “javítókolóniába” szállított orosz ellenzéki vezetőnek a Vlagyimir megyei Pokrov 2. intézményben folyamatosan romlik az egészségi állapota. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Hidegfront csúfítja el az időjárást

Egy anticiklonnak köszönhetően jelenleg egyre melegebb és szárazabb az idő, de ez a kedvező tendencia nem tart sokáig, csütörtök este lehűlés veszi kezdetét. A következő napok részletes időjárás-előrejelzése itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

"Kimérten ömlik rád a kódolt gyűlölet" - Bródy János a...

képcím

Orbán Viktor: Ha van egy kis szerencsém, megúszom

képcím

Ferenc pápa húsvéti üzenete: soha nem lehet fegyverekkel...