Kiemelt Hírek 2021. április 03.

Elérte a magyarok tűréshatárát a cigaretta ára

Szloboda Csaba Kiemelt Hírek 2021. április 03.
Április végére már akkorát drágul a cigi, hogy lesznek magyarok, akik örökre búcsút intenek neki. Esti hírösszefoglaló.

Elérte a magyarok tűréshatárát a cigaretta ára

Olyan drágává válthatnak április végére Magyarországon egyes dohánytermékek, amely már lépésre késztetheti az eddigi fogyasztókat. Bővebben

Magyarország 40 ezer vakcinát ad Csehországnak

Mindezt Szijjártó Péter jelentette be, aki azt is hozzátette, nem most küldjük az oltóanyagot, hanem csak májusban.  A külügyminiszter azt is közölte, kit is tart hibásnak azért, hogy Csehország ilyen nehéz helyzetbe került. Bővebben

Hiába telt egy évbe, a kormány csak feltalálta az új ellenséget

Új rosszakarót talált magának a propaganda, úgy néz ki szezonálisan erősebb lehet a sorosozásnál és a migránsozásnál is. Részletek.

 Több hónap elteltével készített fotókat az MTI intenzív osztályokon

Hosszabb időszak után először készülhettek fotók a járvány elleni harc első vonalából. A Magyar Távirati Iroda munkatársai több magyar kórházban is jártak. Az elkészült képeket itt lehet megtekinteni. 

Erdő Péter úgy érzi, nem szétzilálja, hanem megerősíti a családokat az egy éve tartó járvány

A bíboros, esztergom-budapesti érsek kissé mintha másképp értékelné a mögöttünk álló, illetve még sajnos jelenleg is tartó időszakot, mint általában a mentálhigiénés szakemberek. Ezzel kapcsolatos mondanivalóját ez a cikk mutatja be.

Újra nagy összeget költött a jegybank cége festményekre

Az uniós közbeszerzési értesítő alapján megtudható, a közbeszerzés verseny nélküli volt, amit azzal indokoltak, hogy egyedi műalkotásokról van szó. A szerződést február 24-én kötötték meg. Hogy ki is volt az a festő, akitől egyedüliként öt alkotást is vettek, az egyetlen kattintás után azonnal ki fog derülni. 

A lelkészeket is vegyék előre az oltási tervben! – ezt kérik az egyházak

A Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke szerint amennyire méltányos a tanárok oltása, ugyanannyira indokolt a lelkészek védettségének biztosítása is. További részletek errefelé

Ilyen sem volt még: keményen razziáztak a rendőrök két budapesti buszon is

MTVA/Bizományosi: Faludi Imre
kizárt.

Lopás, kábítószer-birtoklás, maszkviselés elmulasztása, szes zes ital fogyasztása miatt is eljárás indult, de kiskorúakkal szemben is intézkedni kellett a hatóság embereinek. Ha azt hinnéd alig pár esetről van szó, itt minden bizonnyal el fogsz csodálkozni, mennyi munkája is volt a két vonalon a rendőröknek.

Havazott a Mátrában

Bár a nagy lehűlés még csak a jövő héten éri el hazánkat, a 800-900 méter feletti területeken már most is hó formájában hull a csapadék, ahogy az kékestetői webkamera felvételén is látható ebben a cikkben. 

Keresés az oldalon