Egy szőke, balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Startlap - Startlap
Varga Judit igazságügyminiszter se nézett ki rosszul tengerkék estélyijében. A jegy 80 ezer forint volt. Vasárnap déli olvasgatós hírösszefoglaló.

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Egy szőke, balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Varga Judit igazságügyminiszter se nézett ki rosszul tengerkék estélyijében. A jegy 80 ezer forintba került. Ha a 196. Anna-bál legszebb lányai és az esemény története érdekel, katt ide, ha pedig Varga Judit szereplésére vagy kíváncsi, akkor ezt a cikket nézd meg.

Súlyos készlethiány jön az IKEA-ban

Pár hónap múlva nem egy termék, és nem átmenetileg fog hiányozni a polcokról az európai és észak-amerikai áruházakban. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

Maksa Zoltán: Ebben a korban már inkább arról kellene írnom egy listát, hogy mit csesztem el az életben, alighanem jóval hosszabb lenne, mint a további tervek

Humorista pályafutása azért indulhatott el, mert az iskolai rockegyüttes basszusgitárosa a szólógitáros húgának udvarolt, és a karantént azzal töltötte, hogy hangstúdiót épített csirkeólból, mivel a mozdonyvezetéshez túl sok vizsga kell. Maksa Zoltán nagyinterjút adott a Fradi-pálya tövében, ahol a Fradihoz való személyes kötődésének szokatlan történetével nyitott. Elárulta, melyik a leghíresebb poénja, hogy miért nem szereti őt Moldova György és Farkasházy Tivadar, hogyan szúrt ki vele Nagy Bandó András az alsótelkesi építőtáborban, beszélt Galla Miklós idei vetkőzős botrányáról, kedvenc humoristáiról, arról, miért nem politizál, és hogy mit mondana Hofi Géza most, ha még mindig élne. A teljes beszélgetést erre a linkre kattintva találod.

Négy gyógynövény napégésre a bükki füvesembertől

Fotó: Sergei FadeichevTASS via Getty Images

Napégés megelőzésére szolgáló gyógynövényt nem ismernek, a káros sugárzás okozta bőrpír, gyulladás, égés kezelésére több hatékony faj létezik. Szabó Gyuri bácsitippjei.

Eszelős diplomáciai válaszcsapással próbálja kicsinálni a zsidó-amerikai fagyicéget Izrael, mert el akarják venni a tőlük a Cunky Monkey-t

Vége azoknak a szép időknek, amikor az izraeli katonák egyik kézben fagyival, másik kézben gépfegyverrel sétálgathatnak Ciszjordániában  – írja egy közismert szatirikus amerikai lap. A Ben & Jerry’s ugyanis bojkottot hirdetett a megszállt palesztin területekre. Ezt követően a viccnek szánt, vidáman masírozó katona képe életre kelt, anyukája segítségével igyekszik visszaszerezni a fagyiját, miközben maga az izraeli állam gyakorlatilag háborút indított a Ben & Jerry’s ellen. Bővebben.

“Ennél abszurdabb pert keveset ismerünk” – Babits Mihály felesége és lánya gyűlölködésének története

“A régi mondás szerint ahol véget ér a család, ott kezdődik a családjog” – mondja Székely László jogászprofesszor, aki könyvben dolgozta fel Babits Mihályné Török Sophie és lánya, Babits Ildikó hosszú bírósági vitáját az elhunyt költő szerzői jogai felett. Székely nem titkoltan mesterműnek tartja azt a jogi konstrukciót, amellyel az özvegy a lánya örökségét megpályázta, de az asszony az ítéletet már nem élhette meg, mert a per a halála után több mint 10 évig húzódott még. Bővebben.

Nagy különbségek lehetnek a hekk árában a Balatonon

Attól függően, hol eszünk, közel másfélszeres árat is kifizethetünk. És azt tudod, hogy milyen hal rejlik a híres hekk panírja alatt? Mert nem balatoni. Részletek itt.

A grófkisasszonyból lett balettmester, Nádasdy Borbála páratlan élete: “Mindig a szívem szerint mentem”

A Nemzeti Kastélyprogram részeként augusztus elején nyitja meg kapuit a látogatók előtt a Nádasdy-kastély. Az épület felújítása különleges szemléletet követ: a cél az, hogy mindenki, aki ezentúl a ide érkezik, otthon érezhesse magát. Ebben a videóbanNádasdy Borbála vezet körbe a helyszínen, aki az épület egykori lakója volt, kalandos élete Lepsényből Párizsig vitte, színésznő lett, majd balettmester, hat könyvet írt, két házasságot kötött és két gyereket szült

12 méteres hidat nyomtattak az amszterdami vörös lámpás negyedbe

Fotó: Archive Photos/Getty Images

4500 kilogramm rozsdamentes acélból hat hónapon át készült a rendkívül különleges dizájnnal rendelkező 3D-nyomtatott híd, amelyen már gyalogosok sétálgathatnak az Oudezijds Achterburgwal csatorna felett. Videó és további részletek itt.

Nagy augusztusi horoszkóp: sok pénz vár ránk a csillagok szerint

A Vénusz és a Plútó között létrejövő fényszögkapcsolat anyagi sikereket és nagy energiákat jósol az asztrológusok szerint. További információkért katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Blikk: ezért csak most válik Varga Judit

képcím

Elhunyt Hajim Topol, Izrael legismertebb színésze

képcím

Válik Varga Judit és férje