Orbán Viktor lecserélte a jobbkezét

Startlap - Startlap
Az is kiderült, kire váltja egyik leghűségesebb emberét a kormányfő. Heti hírösszefoglaló.

A miniszterelnök lecserélte a jobbkezét

MTI/Máthé Zoltán

A kormányfő javaslatára Áder János felmentette tisztségéből Biró Marcellt, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkárát 2021. július 31-ei hatállyal. A miértre ez a cikk adja meg a választ. 

Szijjártó: Legkésőbb 2025-ben ismét lesz magyar űrhajós

Az űripar fejlesztése fellendítheti a gazdasági növekedést, ezért a kormány 99 millió dolláros űrprogramot indítRészletek itt.

Olimpia: volt miért izgulni a héten

MTI/Illyés Tibor

Remek napokat zártak a magyarok az elmúlt időszakban a tokiói olimpián. Aki esetleg nem tudta követni az eseményeket, annak érdemes ide kattintani, ahol a Dicsőségtáblát érheti el. Ha még részletesebben szeretnénk tájékozódni, akkor pedig kihagyhatatlan a 24.hu folyamatos, élő beszámolója. A napi, magyarokat érintő műsorrend pedig innen érhető el (érdemes a Magyar résztvevő feliratra kattintani)

Pintér nem találta túl jónak a kérdést Pegasus-ügyben, inkább finoman ráijesztett az újságíróra

Az RTL Klub Híradója a Karmelita kolostor előtt kapta mikrofon végre a belügyminisztert, de olyan reakciót váltottak ki belőle, amire nem igazán voltak felkészülve. A felvételt itt lehet megtekinteni.

400 osztrák katonát vezényeltek a magyar határhoz

Ausztria védelmi minisztere azt is lehetségesnek tartja, hogy 2000-re növelik a fegyveres csoport létszámátBővebben.

“Együtt mentünk be a vízbe” – megszólalt az apa, akinek a Balatonba fulladt a két fia

A 13 éves Zoltánt és a 17 esztendős Tamást holtan hozták ki a vízből Alsóbélatelepen. Édesapjuk beszámolója a tragédiáról itt olvasható.

Új pontrendszert vezet be a magyar rendőrség

A világon elsőként hűségpontokat lehet gyűjteni, amennyiben betartjuk a sebességkorlátozást. A pontokért cserébe a becsületes sofőröket és az utasaikat is jutalmazzák. További információkért katt ide.

Balog Zoltán: A politikának általában szüksége van ellenségképre, mert ez a szomorú világ alakult ki

Az egyházhoz nemrégiben visszatért egykori fideszes csúcsminiszter interjúban beszélt a fidesz politikai kommunikációjáról, Orbán Viktorhoz fűződő viszonyáról, a pedofiltörvényről és az egyházi politizálásról. A beszélgetés legjobb részei itt olvashatók.

Orbán Viktor rendeletben tiltotta be a sztrájkot Ferihegyen

Miután a Magyar Nemzet hétfőn írt a légi irányítók keddtől tervezett munkabeszüntetéséről, a kormányfő a veszélyhelyzetre hivatkozva ellehetetlenítette aztRészletek itt.

Országszerte lopják a kistestű kutyákat

MTI/EPA/Carsten Rehder

Az elszaporodott lopásokra először a Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentő Szervezete hívta fel a figyelmet saját közösségi oldalán. Rengetegen reagáltak azóta ezekre. Hogy mi is lehet a háttérben, azt ez a cikk tárgyalja.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Amíg én vagyok a miniszterelnök, ez kizárt

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei

képcím

A Facebookon üzent Orbán Viktor a nyugdíjasoknak