Ha nyár, akkor Balaton - csak egy kicsit másképpen

Különleges rendezvénnyel várják a dolgozni vágyó fiatalokat.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-24 15:26

Fotó: MTI/Balázs Attila

Az Álláskereső RapidRandi idén először, május 5-én délelőtt 10 órától este 8 óráig, a siófoki Plázson várja a Balatonnál dolgozni vágyó fiatalokat, és a környékbeli munkaadókat. A rendezvényt az egyre népszerűbb villámrandik mintájára álmodtak meg. Az álláskeresők tíz perces interjúkon vehetnek részt, amik rövidségük ellenére valódi állásinterjúk, nem csak ismerkedő beszélgetések, hiszen az is azonnal kiderül, hogy az álláskereső megfelel-e az adott munkára.

A térségre jellemző nyári munkaerőhiány miatt már most nagy az érdeklődés a különböző vendéglátó- és szálláshelyek részéről a szokatlan állásbörze iránt, de szervezők további cégek jelentkezését is szeretettel várják, akik munkavállalókat toboroznának a 2018-as szezonra.

A program elsősorban a fiatalokat szólítja meg, de természetesen mindenkit szívesen látnak a rendezvényen, aki idénymunkát szeretne vállalni Siófokon vagy Zamárdiban.

A szokatlan rendezvény során egy nap alatt mindenki annyi állásinterjún vehet részt, amennyihez kedve van. Egyből személyesen megismerkedhet egymással a leendő dolgozó és főnöke, és nem kell folyamatosan állásinterjúkra utazgatni, e-mailezni, meg telefonálni. Azoknak, akik megfelelnek, a munkaadók azonnal ajánlatot is tesznek, a nap végén így akár több ajánlatból is választhatunk, és már május elsején letudhatjuk a nyári álláskeresést.

Az állásbörze Facebook-oldalán folyamatosan követhető, hogy mely cégek csatlakoztak már a rendezvényhez, és milyen pozíciókra lehet jelentkezni náluk.

Címlapkép: Thinkstock

Mai nap hírei

Ezerötszáz felett az új fertőzöttek száma Magyarországon

demokrata.hu2 órája

Ismét jöhet havazás! Mutatjuk merre

agroinform.hu4 órája

Vitaminszedés csak okosan! 

szimpatika.hu4 órája

Nincs béke a Bangó családban, Emilióék nem békülnek

metropol.hu5 órája

Ilyet még nem láttál: a nő szó szerint felmászott kocsival a póznára

unilife.hu15 órája

Elvileg nem lehet, de valakinek mégis sikerült félbehajtani egy Xiaomi Mi 11-et

gsmring.hu18 órája

Már az állatok sem bírják a hideget Mongóliában

koponyeg.hu18 órája

Engedélyt kapott a repülésre a 737 MAX Európában, egy volt Boeing dolgozó szerint a gép veszélyes

bitcoinbazis.hu19 órája