Egy jó hír, meg egy rossz hír: változás az Aldiban; leállhat rengeteg dízelautó

Startlap - Startlap
Több termékkörben is változtatásokat hajt végre az Aldi. Hiányzó adalék okozhat gondot a dízelautósoknak.

Getty Images

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

A hústermékeknél már megtörtént, de hamarosan más termékkörökben is komoly változtatásokat hajt végre az Aldi. Ha kíváncsi vagy, mi vár a vásárlókra a diszkont üzleteiben, kattints erre a linkre.

Rossz hír

Európában fogytán vannak az AdBlue-készletek, az adalék gyártását pedig jóformán leállították. Az AdBlue-t az Euro 5 és ettől magasabb szabványnak megfelelő dízelmotorokban használják, egyik legfontosabb szerepe a károsanyag-kibocsátás csökkentése. Azok az erőforrások, amelyek AdBlue-t használnak, az adalék nélkül nem működhetnek. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Putyin részleges mozgósítást rendelt el: "Nem blöffölök"

képcím

Pintér Sándor átírta az abortusz szabályait

képcím

Holtankoljak: Száz benzinkúton teljesen elfogyott az üzemanyag