Kiemelt Hírek 2021. július 02.

Egy jó és egy rossz hír: videón az új, 585 méteres völgyhidunk; brutális hőség közelít 

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 02.
Egyik szemünk sír, a másik nevet. Hamarosan 40 fok közelébe szökhet a hőmérő. Megmutatjuk a befejezés közelében álló vasszentmihályi völgyhidat.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

Az M80-as gyorsforgalmi út fejlesztésének részeként épül meg Magyarország egyik leghosszabb völgyhídja, az 585 méteres vasszentmihályi völgyhíd. Jelenleg már a befejező munkálatok zajlanak, ebben a videóban megtekintheted. 

Rossz hír

A friss idő a hétvégén még kitart, a mai naptól azonban ismét melegedés veszi kezdetét. Ha kíváncsi vagy, a következő napokban mennyi eső várható, és ha azt is tudni szeretnéd, mikor emelkedhet 40 fok közelébe hőmérő, olvasd el a részletes időjárás-előrejelzést itt.

Keresés az oldalon