Dr. Mágenheim visszatér - őrült jó dolgot találtak ki a magyar mentősök

Startlap - Startlap
'OMSZ-ÉDOK'!

Az Országos Mentőszolgálat táblaavatással állít emléket Magyarország legnézettebb sorozatának, amiért 12 éven keresztül öregbítette a mentők jó hírnevét – posztolta az OMSZ a Facebook-oldalán.

A bejegyzésben azt írják, az eseményen az érdeklődők találkozhatnak a szereplőkkel, beülhetnek Mágenheim doktor egykori mentőibe, és megnézhetik a Markó utcai forgatások helyszínét is.

A rendezvény február 26-án, 10 órakor kezdődik Budapesten a Markó utca 22-ben. A vendégek közt szerepel majd többek között a rendező Horváth Ádám, Kulka János (dr.Mágenheim) és Malek Andrea (dr. Szalóki Eszter) is.

OMSZ-ÉDOK I. Az Országos Mentőszolgálat tábla avatással állít emléket Magyarország legnézetebb sorozatának, amiért 12 éven keresztül öregbítette a mentők jó hírnevét. Az eseményen nem csak a szereplőkkel találkozhatsz de beülhetsz Mágenheim doktor egykori mentőibe és megnézheted a Markó utcai forgatások helyszínét is, ahol újraélesztés oktatással is várunk.Hívd el a szomszédokat is!/A videó megosztói közt dedikált nyereményt sorsolunk a helyszínen/#OMSZédok #MENTŐK #OMSZ70

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2019. február 3., vasárnap

Ez is érdekelhet

képcím

Gálvölgyi-ügy: ezért szerepelt a "VIP" adat a mentési...

képcím

Gálvölgyi-ügy: Pintér vizsgálatot indít az eset után a...

képcím

Mentőszolgálat: Gálvölgyi János esetében hibásan mérlegelt a...