Döntött Müller Cecília: az alkalmazási előírásoktól eltérően fogják beadni az oltásokat

A változás a Pfizer és az AstraZeneca vakcináit érinti. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2021-02-28 18:35

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Döntött Müller Cecília: az alkalmazási előírásoktól eltérően fogják beadni az oltásokat

A változás a Pfizer és az AstraZeneca vakcináit érinti, az országos tiszti főorvos levélben közölte a háziorvosokkal az új oltási stratégia rendjét. Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője elmagyarázta, mi áll a háttérben. Bővebben.

Orbán Viktor videón mutatta meg, ahogy megkapja a kínai vakcinát: “Sárkány ellen sárkányfű”

A miniszterelnököt az oltópontból a Karmelita kolostorig kísérték a kamerák, ahol arról beszélt, hogy kutya baja, és “érdemes hallgatni az okosabbra”. Videó.

Az oltási igazoláson mégsem lesz rajta a vakcina típusa

A szombati Magyar Közlönyben módosították a koronavírus ellen védettség igazolásáról szóló kormányrendeletet. Az intézkedés hatása több kérdést vet fel. További információkért katt ide.

Ígéretcunamival tervez az “új rendszerváltásra” Fekete-Győr: “Mészáros Lőrinc akár napokon belül előzetes letartóztatásba kerülhet”

Fotó: MTI/Mónus Márton

Vasárnap bemutatták és megvitatták a Momentum Új Rendszerváltás programját, amelyen mintegy fél évig dolgozott egy közjogi és egy gazdasági kabinet. Annak függvényében, hogy mennyi időt terveznek a végrehajtásra, három csoportba sorolták az intézkedéseket. A párt már az esetleges győzelem utáni első három napot rögtön nagyon sűrűre tervezte. Ha kíváncsi vagy a programra, akkor itt folytasd az olvasást.

Így fog kinézni az előválasztás menete – az ellenzék döntött a részletekről

A Párbeszéd, a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum és az MSZP közleményben jelezte, hogy sikerült megegyezni, mind a 106 választókörzetben előválasztás, és ismertették a menetrendet. Íme.

Apokaliptikus látványt nyújt a porig égett fonyódi berek

Tragikus ez a sok halál ami ezt a területet sújtja. A fotók ma napfelkeltekor készültek. Csöndes, komor, szürke, fagyos hajnal volt ez

– kommentálta a felvételeit Böröczky Bulcsú természetfotós. A képek erre a linkre kattintva nézegethetők.

Az Agrárminisztérium figyelmeztette a túrázókat: most nagyon óvatosnak kell lenni az erdőkben 

A turistautakról ne térjenek le, a kutyát pórázon sétáltassák, és sötétedés előtt hagyják el az erdőt – áll a tárca közleményében. Minek köszönhető a fokozott aggodalom, és mire kell odafigyelni még? Innen kiderül.

Megszólalt az edző, aki állítólag eladhatta Hosszú Katinka edzéstervét: “Katinka lett volna az első, aki lecsap egy ilyen üzletre”

Fotó: Al Bello/Getty Images

Szombaton arról írt a Blikk, hogy 18 millió forintért Németországban eladták Hosszú Katinka edzéstervét. A feltételezett eladó személyét nem nevezték meg, de elég egyértelmű, kire célozhattak. A 24.hu felkereste az edzőt, aki nem tudja mire vélni a hírt. Részletek itt.

Alföldi Róbert: Mélyen hívő, igazi keresztény magyar honfitársaim, ez így rendben van? 

Alföldi szerint a szombaton megjelent kormányrendelet értelmében ezentúl Novák Katalin “dönti el, hogy mi a szeretet, és hogy ki alkalmas arra, hogy szeressen”Bővebben.

Alekszej Navalnij életben van

Kiderült, hova szállították át a Vlagyimir Putyint hevesen bíráló orosz ellenzéki politikust a börtönből, amelyről még Navalnij családját és ügyvédeit sem tájékoztatták. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Mai nap hírei

Vilmos és Katalin eddig soha nem látott, személyes fotót mutatott Fülöp hercegről

travelo.hu6 órája

Megrohamozták a laborokat, sokan akarják tudni, mekkora a Covid elleni védettségi szintjük

novekedes.hu7 órája

Ez van most Szellő István és Gubík Ági között

femcafe.hu8 órája

Háromezer alatt az új fertőzöttek száma

demokrata.hu9 órája

"Találkozunk a másvilágon" - legyőzte a gyilkos kór a népszerű színészt

borsonline.hu11 órája

„Volt, hogy már azért is megütött, mert nem tetszett neki az, ahogy ránéztem…” – Túlélési stratégiák bántalmazó kapcsolatokban

wmn.hu12 órája

HÉV-szerencsétlenség a Boráros téren – Soha nem látott képek a Nemzeti Fotótárból

hirado.hu12 órája

Tegyük helyre a dolgokat: szingli vagyok, vonzó, még sincs pókhálóm!

she.life.hu12 órája