Kiemelt Hírek 2021. február 27.

68 éves a Família Kft. egykori Hajnalkája - így néz ki ma

Szloboda Csaba Kiemelt Hírek 2021. február 27.
A Família Kft. a ’90-es évek egyik legnépszerűbb magyar televíziós sorozata volt, ahol Dzsupin Ibolya Kövér Hajnalka bőrébe bújt. Heti hírösszefoglaló.

68 éves a Família Kft. egykori Hajnalkája

Dzsupin Ibolya a Família Kft. című sorozatban Kövér Lajos feleségét, Hajnalkát alakította. A színésznő idén ünnepli a 68. születésnapját, de meg kell, hogy mondjuk, kevésbé fog fogott rajta az idő. Fotó.

Liptai Claudia azért nem játszhatott együtt Robin Williamsszel, mert nem nyerte el a felesége tetszését

A színésznő saját bevallása szerint rémesen szerepel a válogatásokon, még az is meglepte, amikor A Tanár castingján ő lett a nyertes. Robin Williams nejével sem járt sikerrel, hiába üzent neki. Ha kíváncsi vagy a teljes sztorira, akkor ezt a cikket olvasd el.

MTI Fotó: Kallos Bea

Schobert Norbi sírva jelentette be a 350 kilós Norbert halálát

A fitneszgurut pár héttel ezelőtt keresték meg Rábaszentandrásról, de a segélykiáltás későn érkezett, a rendkívüli túlsúllyal rendelkező 57 éves Bíró Norbert kedd este elhunytSchobert könnyeivel küszködve, élő videóban számolt be arról, mi történt a férfival. Íme.

Vitray Tamást megviseli a rázúduló gyűlölet

A Kossuth-díjas újságíró múlt keddi autósbalesete váltotta ki a durva, gyűlölködő kommentáradatotEbben a cikkben Vitray nyilatkozik a történtekről.

Eszenyi Enikő a mai napig rajta tartja a kezét a Vígszínház félmilliárdos alapítványain

Továbbra is a művésznőhöz kötődnek az intézmény pénzügyei a szexuális zaklatással vádolt Marton László alapítványain keresztül. Rudolf Péter hiába kéri, Eszenyit nem lehet elmozdítani pozíciójából, amelytől éppen azoknak az embereknek a sorsa függ, akik ellene vallottak a tavalyi botrány kipattanása során. További információkért katt ide.

Gregor Bernadett egy újságcikkből ismerte meg családja múltját: “Még mindig a hatása alatt vagyok”

Fotó. MTI/Soós Lajos

Amikor megnyitotta az írást, amelyet Németországban élő nagybátyja oldalán talált, fogalma sem volt róla, hogy saját rokonairól olvas. Ha kíváncsi vagy a Belle-család történetére és Gregor reakciójára, akkor ezt a cikket nézd meg.

Demcsák Zsuzsa azonnal szakított francia fiújával, miután meghallotta tőle ezt a két kérdést

A férfi évekkel ezelőtt csak Demcsák Zsuzsa miatt utazott Budapestre, de alighogy hazaértek a reptérről, Demcsák “azzal a lendülettel fordult is vissza”, annyira felhúzta magát. Mi történt? Innen kiderül.

Bodrogi Gyula volt felesége miatt vállalta el a Doktor Balatont: “Mi soha nem vesztünk össze, csak vége lett”

Hosszú évek teltek el legutóbbi sorozatszerepei óta, míg Bodrogi Gyula a Doktor Balatonnal visszatért a képernyőreEbben a cikkben egy interjút találsz a 86 éves legendával, amelyben híresen diplomatikus természetéről, régi, nagy szenvedélyeiről és azokról az időkről beszélgettek, amikor megalapította a saját pártját.

Nemcsák Károlyt egy magánéleti törés választotta el gyermekeitől: “Nagyon fáj a két fiam napi jelenlétének hiánya”

A BEST magazin szokásos podcastinterjúi sorában ezúttal Nemcsák Károllyal beszélgettek. Nemcsák a szakmájában sikeres, február elején 17 év után újabb 5 évre meghosszabbították a megbízatását a József Attila Színház vezetőjeként, az élete személyes oldalán ugyanakkor korántsem ment minden ilyen simán. Az exkluzív interjú erre a linkre kattintva hallgatható.

Gálvölgyi János: Nem szoktam hosszasan nyilatkozni a szerelmünkről, mert az emberek nem is hinnék el a boldogságunkat

Gálvölgyi János és Gálvölgyi Judit 50. házassági évfordulójukat ünneplik, amelynek alkalmából kivételesen meséltek kapcsolatukról, és elárulták a boldog házasság apró, de annál fontosabb titkátBővebben.

Keresés az oldalon