Dömsödi Gábor havi 60 ezret keres, el kell árvereznie a Trabantját

Startlap - Startlap
Sztártévésből Nógrád megyében polgármester, majd munkanélküli lett. Az, hogy milyen nehéz helyzetbe került, vagyonnyilatkozatából derült ki. Dömsödi Gábor most az előválasztásra készül. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Komka Péter

Dömsödi Gábor havi 60 ezret keres, kénytelen elárverezni Trabantját

Sztártévésből Nógrád megyében polgármester, majd munkanélküli lett. Az, hogy milyen nehéz helyzetbe került, vagyonnyilatkozatából derült ki. Dömsödi Gábor most az előválasztásra készül. Ha érdekel a téma, ezt a cikket olvasd el.

Stohl Luca megházasodott: itt az első szerelmes fénykép az esküvőről

Stohl András lánya szombaton, Noszvajon mondta ki a boldogító igent. Fotó.

Túszejtéstől tart VV Fanniék ügyvédje, Lichy József a rendőrséghez fordul

A hazai igazságszolgáltatás történetében szokatlan módon, kihelyezett bírósági tárgyalással folytatódik a három éve tartó gyilkossági ügy. Emiatt az ügyész, a bíró, az ügyvéd, valamint a 30 év börtönnel fenyegetett vádlott egy autóban fognak utazni. Bővebben.

Sztárban Sztár leszek: Pápai Joci elsírta magát egy 19 éves versenyző produkcióján

A lámpalázas Ceglédi Ágnes rendkívüli tehetségével és fiatalságával hatotta meg az énekes apai oldalát. Erre a linkre kattintva a teljes jelenetet megnézheted.

John Travolta videót posztolt budapesti látogatásáról: saját repülőgépén jött el lányáért

Jonathan Wood/Getty Images

Ella Bleu Travolta nálunk forgat, édesapja pedig szenvedélyes pilótaként nem elégszik meg azzal, hogy a reptérre menjen ki érte kocsival. Travolta nemcsak az utazásról, hanem a magyar fővárosban töltött időről is megosztott néhány felvételt. Íme.

Gálvölgyi János, Lakatos Márk, Cserhalmi György, Pogány Judit, meg még egy halom híresség együtt biztatnak az előválasztásra

Hrutka Róbert és Mischl Róbert közös dalt írtak, amelynek klipjéhez egy egész tömeg zsúfolódött össze, egytől egyig ismert emberek, sorozatsztárok, színpadi színészek, zenészek, műsorvezetők, hogy szavazásra buzdítsanak. Videó.

Horváth Éva megmutatta, milyen hatással rá a szoptatás: “Köszönöm Alexnek, az ország legjobb plasztikai sebészének az új melleimet”

Nagyon úgy tűnik, hogy nem lesznek gondok az anyatejes táplálással. Fotó.

Agárdi Szilviát ostromolják a férfiak a szakítás óta: “Édesanyám is kapott már nem egyszer randimeghívást telefonon”

A vak énekesnő nem roskadt magába, a romantikával azonban még vár, és valami egészen mással foglalja el magát. Videón mutatta meg, mivel, és mesélt udvarlóiról. Részletek

A pankrátornak készülő Szabó Franciska 21 évvel idősebb férfit szeret: “De nagyon fitt”

Egy edzőteremben ismerkedtek meg. Bővebben.

Dér Heniből szőke nő lett: befestette a haját

MTI/Kovács Tamás

Vágatott is belőle, a fotókhoz fűzött kommentárjában csak erről ír, pedig a szőke hajszín mellett ez szinte fel se tűnik. Ha kíváncsi vagy a szőke Dér Henire, akkor katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Megúszta az életfogytiglant VV Fanni gyilkosa

képcím

II. Erzsébet sem viselheti ezt a színt a pápa előtt

képcím

Tóth Gabi a Fideszről: "Megkerestek, és én gondolkodás nélkül...