Kiemelt Hírek 2021. július 04.

"Dolgozatírás közben is próbálnak tőlünk segítséget kérni" - miket kérdeznek ma a különleges tudakozótól, és honnan tudják a válaszokat?

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 04.
Az internet térnyerése ellenére még mindig döbbenetesen sok hívást bonyolít a Tudakozó Plusz. Vasárnap déli olvasgatós hírösszefoglaló.

“Dolgozatírás közben is próbálnak tőlünk segítséget kérni” – miket kérdeznek ma a különleges tudakozótól, és honnan tudják a válaszokat?

Az internet térnyerése ellenére még mindig döbbenetesen sok hívást bonyolít a Tudakozó Plusz, és nemcsak az idősek, hanem a fiatal korosztály is keresi őket. A felvetések döntő többségére a választ is tudják, de egyébként olyan kérdések is vannak, amikre nem szabad felelniük. Van az országban egy ember, aki 1987 óta dolgozik a Magyar Telekomnál, illetve annak elődeinél: ő a magyarországi különleges tudakozó igazi mindentudója, aki a 24.hu kérésére bevezet az operátorok titokzatos, kultikus világába, ahol nem elég a házi feladatok megoldásához, a baki hitelekhez és Churchillhez érteni, az emberi lelket is ismerni kell. Bővebben.

Térképen a legjobb balatoni lángosozók és az áraik

Gyűlnek az ajánlások a legfinomabb balatoni lángost kereső felhívásunkra, már több település felkerült a térképre. Ha te is tervezel egy utazást a magyar tengerhez, és tudni szeretnéd, hol érdemes enni, vagy neked is van saját kedvenced, akkor mindenképpen kattints a nagy balatoni lángoskörképünkre.

Sáfrány Emese megmutatta szülés utáni alakját, és elárulta, mi a titok

Július 20-án adott életet kisfiának, Noelnek, és máris szinte teljesen visszanyerte régi formáit. Sáfrány szerint ehhez nincs szükség drasztikus dolgokra, ő csupa olyan dolgot tett a kilók ellen, ami a babának és a mamának is jó. Fotó és további részletek itt.

Ethan Hawke és Oscar Isaac egy balatonfürdei cukrászdában kávéztak, és elrabolták a helyiek szívét

Fotó: Christopher Polk/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images

A két világhíresség elképesztően jó fej volt – derült ki a tulajdonosok beszámolójából. Ethan Hawke még egy kisbabát is az ölébe vett, amit te is megnézhetsz, ugyanis készült fénykép a váratlan látogatásról. Íme.

8 tuti tipp a tökéletes, mézédes dinnye kiválasztásához

Napok kérdése, és megjelenik a piacon a magyar termelők dinnyéje, és több más gyümölccsel ellentétben lesz miből válogatni, bőséges lett az idei termés. Erre a linkre kattintva egy színes ábrát találsz, amelyen lépésenként, érthetően bemutatják a trükköket. Ezek együttes alkalmazásával szinte biztos a finom végeredmény.

Álomszép strandok, kalózváros középkori erőddel, a szökevény varázslónő menedéke, világítótorony: top 5 úti cél Horvátországban

Akár kutyával, akár babával utaznál, vagy romantikus nyaralást tervezel, ebben a cikkbenmindenki megtalálja a kedvére való horvátországi célpontokat. Legendás strandok, megrendítő történelmi emlékek, lenyűgöző természeti kincsek, tele felfedezésre váró újdonságokkal. Ja, és gyönyörű drónfelvételekkel.

Kivel barátkozik Harry és Meghan? A világhírű indiai szépség, a hollywoodi álompár, az ismeretlen fotós, a teniszlegenda 

A herceg régi, otthoni barátai gyakorlatilag eltűntek, a palotabéli életével együtt ezeket a kapcsolatokat is felszámolta, miután a tengerentúlra költözött. Azóta kevés kivételtől eltekintve döntően hírességekkel bizalmaskodnak, amit nagyban segít a különleges szomszédságuk is. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Másoknak “csak egy munka”, nekik egy beteljesült álom: önbecsülést és reményt ad a szekszárdi csokimanufaktúra a fogyatékkal élő dolgozóinak

Annak ellenére, hogy a járvány idején indították be az üzemet, hamar sikerekre tettek szert. A prémium portékák fogynak, a dolgozók a tévében szerepelnek, vagy éppen a környékbeliek szólítják meg őket, hogy meséljenek a munkájukról. De az alapítvány és az általa megálmodott BeSweet Csokoládémanufaktúra igazi dicsősége nem ez, hanem a munkatársak kicsi, összetartó, folyamatosan fejlődő, vidám csapata. Bővebben.

Hűsít, hidratál és meghosszabbítja a barnaságodat: a legjobb napozás utáni krémek nyomában

Fotó: Getty Images/Bettmann

Az általánosan uralkodó nézetekkel szemben a napozás utáni termékeket nem csak akkor kellene bevetni, ha leégett a bőrünk. Ebben a cikkbenelmagyarázzuk, miért olyan fontos a használatuk, és mutatunk néhányat a kedvenceink közül.

A horoszkópod elárulja, ki a legnagyobb ellenséged

Az asztrológia tanainak követői szerint születésünk pillanata meghatározza az ősi szimpátiát, és az ellentéteket is. Kíváncsi vagy, mely jegy szülöttei azok, akikkel nagyon nehéz lenne jó viszonyt kialakítani? Akkor itt folytasd az olvasást.

Keresés az oldalon