Kiemelt Hírek 2021. július 03.

Így él Aigner Szilárd özvegye, Pártai Lucia

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 03.
Pártai Lucia a mai napig őrzi férje örökségét. A 60 éves özvegy vidékre költözött, de egy percig sem tétlenkedik. Heti bulvárösszefoglaló.

Pártai Lucia 60 éves lett, így él most Aigner Szilárd özvegye

Aigner Szilárd 2016. június 6-án, egy nappal a 70. születésnapja után halt meg tragikus hirtelenséggel. Pártai Lucia a búcsúztatón mondta el, mi okozta férje halálát. Részletek

Maga az érintett, Várkonyi Andrea nyilatkozott arról, hogy ott lesz-e Jennifer Lopez az esküvőjén vagy sem

Blikk információi alapján robbant a hír, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc közelgő esküvőjén egy igazi gigasztár, Jennifer Lopez léphet felAz amerikai énekesnő szerződtetéséről  itt írnak. Mindeközben Lilu zseniálisan reagált a hírre, a videót itt nézheted meg, amíg el nem tűnik a műsorvezető Insta-sztorijából.

Aztán kora délután már maga az érintett, Várkonyi Andrea nyilatkozott  a Jennifer Lopezzel kapcsolatos találgatásokról. Ha te is kíváncsi vagy mit is mondott Mészáros Lőrinc kedvese, akkor csak ide kell kattintanod

Itt az első fotó Tápai Szabina kislányáról, egyenesen a kórházból

A kislány nevét egyik testvére választotta. Tápait annyira megviselte a szülés, hogy valószínűleg nem vállal több gyermeket. Fotók és további részletek itt.

Gombos Edináék saját házat vettek Floridában 100 millióért

Egy elit lakóparkba költöztek, ahol még a kertészt is beleszámolják a közös költségbe. Legújabb videójukat már itt rögzítették. A felvétel és a további részletek itt nézegethetők.

Blikk: Fekete Dávid egymás után dobja fel régi üzletfeleit a rendőrségnek a börtönből

A százmilliós csalással és sikkasztással vádolt egykori Megasztáros alighanem vádalkut kötött, már öt emberre szabadította rá a hatóságokat. További információkért katt ide.

Endrei Judit idősotthonba költözne majd, hogy ne legyen gyerekei terhére

A hetven felé járó tévés rég eldöntötte, hogy idősotthonba költözik, a gyerekeivel is megbeszélte a dolgot, sőt,

Oszvald Marika és Fodor Zsóka derült égből villámcsapásként fürdőruhában, a medencéből jelentkeztek be a Mokkába

50 éve barátok, az Összezárva című kétszemélyes darabra pedig stílszerűen összezárva készülnek. A fürdőruhás jelenés önmagában is megér egy kattintást, de Oszvald és Fodor kedélyes beszélgetése is, amelynek során izgalmas részleteket osztottak meg kettejük viszonyárólVideó.

Marco Rossi érzelmes szerelmi vallomással kívánt feleségének boldog évfordulót

A magyar válogatott szövetségi kapitánya és Mariella 32 éve házasokMarco Rossi közös fotója és szerelmes sorai itt nézegethetők.

Durva vádakkal illeti barátnője Szegedi Fecsót: “Ez az ember mindenkit hülyére vesz és áttapos mindenkin”

Az alig néhány óra alatt csúnyán elfajult sztori remek példa arra, miért nem érdemes magadra tetováltatni kedvesed nevét. Bea fényképes bizonyítékokat osztott meg arról, hogy Fecsó a kapcsolatuk 8 hónapja alatt több nővel is megcsalta őt, Fecsó tagad. Ha érdekel a téma, akkor először ide, utána pedig ide kell kattintani.

Megjelent egy videó Vajna Tímea 2,1 milliárdért vásárolt új luxusvillájáról

A 650 négyzetméteres, hat hálószobával és hét fürdőszobával rendelkező fényűző ingatlant kívül-belül megmutatják a képsorokon, amit véletlenül szúrt ki valaki a YouTube-on. Íme.

Keresés az oldalon