Kiemelt Hírek 2019. október 01.

Döbbenetes történettel állt elő Tvrtko Szita Bence most meghalt gyilkosáról

Startlap Kiemelt Hírek 2019. október 01.
K. József a brutális gyilkosság előtt egy hónappal felkereste a tévést. Bulvárösszefoglaló.

Mélyen megrázó írásában Vujity Tvrtko nyilvánosságra hozott egy döbbenetes történetet: Szita Bence gyilkosa felkereste őt, mielőtt kegyetlenül kivégezték a fiút

Megmutatom életem egyik legmegrázóbb felvételét: Szita Bence most meghalt gyilkosával beszélgetek 2012. szeptember 27-én, reggel 9 óra 32 perckor. Most megírom Nektek a kép történetét és mindazt, ami mögötte van…

–  így kezdődik Vujity Tvrtko friss bejegyzése a Facebookon, amelyhez egy biztonsági kamera felvételét mellékelte a tévés, K. József ugyanis a TV2 székházában környékezte meg történetével Tvrtkót. Mindez egy hónappal a brutális gyilkosság előtt történt. A rendkívüli történet teljes szövege itt található.

“Nem kérek semmi mást, csak azt, hogy eltemethessem az apukámat” – hajléktalanság fenyegeti Terry Black gyerekeit

Terry Black 18 éves örökbe fogadott fia, Dani és 14 éves húga, Fanni kilátástalan helyzetbe kerültek: a német állam felszólította őket otthonuk elhagyására. Dani és az előadóművész által a gyermekek gyámjaként megjelölt Árvai Mónika ebben a cikkben mesélnek arról, miként fajultak idáig a dolgok, és hogyan hagyták cserben a gyerekeket apjuk ismerősei.

Tényleg magyar felmenői voltak Peter Falknak?

Miután Peter Falk meghalt, gyakorlatilag rögtön felmerült, hogy szobrot kéne állítani neki Magyarországon, méghozzá a Falk Miksa utcában. Azért ott, mert Columbo dédapja volt az utca névadója – a közbeszédben legalábbis makacsul tartotta magát az elképzelés, és nem csak ott: még újságok is tényként kezelték az állítást. De mégis mi igaz ebből az egészből?

Szeretet nélküli gyermekkoráról mesélt Caramel

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Molnár Ferenc Caramel (@caramelmusic) által megosztott bejegyzés,

Szörnyen fájó emlékekről nyilatkozott Caramel: fiatalkora durva családi problémáiról, és arról, hogy emiatt milyen nehézségekkel küzd most, felnőttként a szerettei között. Felesége, Szilvi elárulta, ki az egyetlen ember, aki mellett Caramelnek megszűnnek ezek a gondjai.

A jelek szerint Erdélyi Tímea másfél évig titkolta, hogy kivel jár, de most végre a nyilvánosság előtt is felvállalta rendező szerelmét

A sajtó érdeklődésére Erdélyi Tímea szűkszavúan, de megerősítette a hírt, hogy nincs egyedül. Nagyon úgy néz ki, hogy választottja  egy rendező, egy olyan férfi, akivel egyébként közös fotójuk is már régóta van az Instán, csak éppen roppant diszkréten kezelték a kapcsoaltukat.

Mihalik Enikő egy irreálisan magasra húzott bugyiban, intim helyen villantott tetoválást 

Igen, pontosan ott, ahol gondolod, ott van a magyar szupermodellnek egy tetkója, amit egy fotózáson tett közszemlére égig érő lábai között.

A gyerekprostitúcióval vádolt Jeffrey Epstein miatt már az FBI is nyomoz András yorki herceg után

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

Már a kétezres évek elején nyilvánvalóvá vált, hogy Jeffrey Epstein amerikai milliárdos több tucat kiskorú lányt molesztált, sőt, perverz piramisjátékot épített: rávette őket arra, hogy újabb és újabb, minél fiatalabb lányokat találjanak neki. Epstein röhejesen enyhe büntetéssel úszta meg a dolgot, aztán tizenöt évvel később az FBI mégis elővette az ügyet. Epstein a cellájában elhunyt, halála okát nem tudták tisztázni, de a nyomozás nem állt meg, és most már András yorki herceg is a szövetségiek látókörébe került. A részleteket itt olvashatod el.

Szupercuki gyermekkori fotón mutatta meg Hien a bátyját meg azt, milyen gyönyörű kislány volt

Hien, vagyis Nguyen Thanh Hien bátyja október 1-jén ünnepli születésnapját, amelyet az énekesnő az Instagramján egy közös gyerekkori fényképpel ünnepelt meg. Ennek köszönhetően pedig kiderült az a nem túl meglepő tény, hogy Hien csodaszép kislány volt. A fotóért ide kattints.

Yvonne Dederick már nagyon nem fiatal, mégis félelmetesre gyúrta magát, és ezt bikinis fotókon mutatta meg

Gyors segítség azoknak, akiknek nem ugrik be a hölgy neve: a legtöbben talán a Feleségek luxuskivitelben műsorából ismerhetik őt, amúgy üzletasszonyként tevékenykedik, egy ideig a TV2 társtulajdonosa volt. De térjünk inkább a lényegre, amit szintén nem érdemes sokáig ragozni: Dederick elindult egy testépítő versenyen, ami az ő korában még Miamiban is szokatlannak számít, és ahhoz képest, hogy az egészre csupán hobbiként tekint, nagyon komoly izomzatot sikerült felépítenie. Minderről a beígért bikinis fotók – na jó, van köztük nem bikinis is – erre a linkre kattintva nézegethetők.

Könnyen lehet, hogy soha többé nem énekelhet az X-Faktorból ismert Tóth Bettina

Tóth Bettina két évvel ezelőtt volt az X-Faktor versenyzője, és már akkor észrevették, hogy egészségügyi problémái összetörhetik az éneklésről szőtt álmait, állapota azóta sem javult.

Keresés az oldalon