Döbbenetes nyilatkozat az USA budapesti nagykövetétől

Startlap - Startlap
Brüsszel szerint hazudik a magyar kormány, íjjal átlőtt holttestek egy szállodában, irgalmatlan kipusztulási hullám köszönt a Földre, leszerelik az analóg órákat. Hírösszefoglaló.

A diplomáciában ritkán hangzanak el ilyen kijelentések

Megdöbbentő mondatok hangzottak el az Egyesült Államok budapesti nagykövetének szájából. Az óvatlan megjegyzések abban a cikkben szerepelnek, amely a tekintélyes amerikai folyóirat, a The Atlantic júniusi számában jelenik meg Magyarországról.

Leesett az állam

– kommentálta később a kijelentéseket Franklin Foer a cikke online megjelenését jelző tweetben. Hogy pontosan mit nyilatkozott David Cornstein a CEU-ról, Soros Györgyről, Donald  Trumpról és Orbán Viktorról, ebből a cikkből kiderül.

Megszólaltak a 12 éve eltűnt kislány szülei

Soha nem adják fel a keresését szülei Madeleine McCann-nek, aki ma ünnepelné a 16. születésnapját. A hivatalos Find Maddie Campaign Facebook-oldalon Kate és Gerry McCann üzent 12 éve eltűnt lányuknak.

Fotó: MTI/EPA/Luis Forra

Brüsszel: Hazudik a magyar kormány

Újabb fronton esett egymásnak Budapest és Brüsszel. Az Európai Bizottság hivatalos közleménye szerint homlokegyenest mást kommunikál a Fidesz, mint ami valójában igaz a babaváró hitelprogrammal kapcsolatban.

Íjjal átlőtt holttestek egy szállodában

Holtan találtak három embert egy bajorországi szállodában, mindhármuk holttestében nyílvesszők voltak – számolt be az AP hírügynökség. A meglehetősen rejtélyes esetről egyelőre kevés információ látott napvilágot, amit még tudni lehet, azt az alábbi cikkből ismerheted meg.

Fotó: iStock

Irgalmatlan kipusztulási hullám köszönt a Földre

15 ezer tudományos cikk hároméves felülvizsgálatával átfogó jelentés készült, amely azt mutatja be, hogy az emberiség milyen hatással volt az elmúlt fél évszázadban az ökoszisztémára. Azzal nem okozunk meglepetést, ha eláruljuk, az emberi civilizáció rettenetes természetkárosító tevékenységet folytatott ezekben az években. Hogy mindennek milyen következményei lehetnek, arról az alábbi cikkben olvashatsz.

EP-választás: hétfőtől lehet szavazni a külképviseleteken

A sem magyarországi, sem más uniós tagországban lakcímmel nem rendelkező választópolgárok hétfőtől adhatják le levélszavazataikat a külképviseleteken. Három határon túli településen hosszabbított nyitva tartással fogadják a levélszavazatokat. A voksolás menetéről részletesen itt olvashatsz.

Leszerelik az analóg órákat a gyerekek miatt

Ahogy a technológia egyre inkább részévé válik az életünk minden szegletének, úgy hagyatkozunk egyre inkább csak a digitális eszközökre. Ennek tökéletes példája, hogy a az Egyesült Királyságban egyre több iskolában szerelik le a hagyományos analóg órákat a tantermekben, mert a gyerekek egész egyszerűen már nem tudják leolvasni a pontos időt a számlapról.

 

Fotó: iStock

Ez is érdekelhet

képcím

A magán oltóközpont beárazta a Pfizer-vakcinát

képcím

Ő itt Bertalan, Orbán Viktor ötödik unokája

képcím

Egy vércsoportnál alacsonyabb lehet a koronavírus-fertőzés...