Hadházy: Egymilliós szoknyában népszerűsítette saját szállodáit Orbán Ráhel

Startlap - Startlap
Ha a kommentelők nem tévedtek, a miniszterelnök lányának 13 milliós karórája is van.

Miután Orbán Viktor lánya váratlanul nyilvánossá tette Instagram-fiókját, az is publikussá vált, milyen ruhákat és kiegészítőket hord.

Hadházy Ákos követői pedig szépen sorban megtalálták az Orbán Ráhel által a dubaji turisztikai expón viselt tárgyakat a neten, így a nap folyamán közel teljes árlista érkezett.

A független képviselő első posztjában Orbán Ráhel szoknyáról osztotta meg a részleteket, amely egy “különleges darab, a DIOR Dioriviera Toile de Jouy kollekció ‘fluorescent blue’ darabja. Egy ilyen potom 2750-3400 euró lehetett (1 060 000 – 1 315 000 Ft). Legyen mindenki büszke rá, az önök pénzéből van

– kommentálta Hadházy Ákos az első találatot.

Ezután beérkezett egy tipp Tiborcz István feleségének órájáról is, amelyet ha jól azonosítottak, 13 millió forintba kerülhetett.

Az egymilliós szoknyáról írt posztot látó honfitársunk szerint „a vacsoránál viselt órája Cartier (-nek tűnik). Többféle változatban készül, gyémánt berakással, illetve anélkül

– közölte Hadházy Ákos.

 

Végül az is kiderült, hogy a szetthez választott kék táska egy Chanel lehet, amelynek ára 6500 dollár, vagyis mintegy 2,3 millió forint.

Hadházy Ákos zárásképpen az alábbi gondolatokat fűzte hozzá Orbán Ráhel ruhásszekrények tartalmához.

Magyarországon sok ember egy évig dolgozik ennyi pénzért. Mielőtt bárki félreértené: ezeknek a posztoknak nem a hergelés a célja. A gazdagság nem bűn és a kérkedés is csak jellemhiba. Az már más kérdés, hogy ennek a mérhetetlen gazdagság az Önök pénzéből és nem tisztességes versenyben született. Orbán Ráhel ruhája, órája és táskája annak a világos bizonyítéka, hogy hazugság a „nemzeti burzsoázia” megteremtéséről alkotott mítosz. A Tiborcz Istvánnak és a többieknek juttatott tömérdek állami milliárd – ami nagyon hiányzik ebben az országban sok száz helyről – véletlenül sem forog vissza a gazdaságba, inkább jachtok, autók, New York-i lakás, méregdrága ruhák és kiegészítők formájában távozik. Csak a svájci óragyártók meg a francia divatcégek járnak jól vele, a magyar emberek biztosan nem. Az pedig, hogy szemérmetlenül még dicsekednek is vele, azt jelzi, mennyire elszakadtak a rendszer kegyeltjei a magyar valóságtól.

Címlapkép: Instagram/Orban Rahel

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Ráhel: Azt az anyukát képviselem, aki akkor dolgozik és...

képcím

Orbán Ráhel influenszer-partnere azt se tudta, hol van: Budapest...

képcím

Vitézy és Karácsony is reagált Orbán voksára