Diana hercegné pokoli vallomása Vilmos születéséről

Startlap - Startlap
Pásztor Erzsi először vallott végbélrákja elleni példamutató harcáról, Vajna Tímea lesoványodva küszködött könnyeivel egy gálán, Weisz Fannit siketsége miatt elküldték a kifutóról. Többek között ezekről olvashatsz mai bulvárösszefoglalónkban.

Diana: Amint az autónk eltűnt a sarkon a fotósok elől, könnyekben törtem ki

A palota nemrégiben jelezte, hogy Meghan Markle nem fogja követni a hagyományt, és nem áll ki a sajtó elé pózolni elsőszülöttjével. Harry herceg feleségének döntését sokan üdvözölték, és habár ő egész mással indokolja az elhatározást, könnyen lehet, hogy néhai anyósának élményei is hozzájárultak a szokás megtöréséhez. Ebben a cikkben elolvashatod, hogyan mesél Diana arról, milyen durva élmény volt számára az újszülött Vilmossal a fotózkodás.

“Összeomlott a szervezetem, a világon semmi sem maradt meg bennem” – Pásztor Erzsi először vallott a végbélrákja ellen folytatott hősies küzdelméről

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A 83 éves Pásztor Erzsiről tavaly derült ki, hogy súlyos beteg, de akkor még azt sem árulta el, hogy végbélráktól szenved. A színésznő legyőzte a kórt, és ezért megtörte a csendet. Ha ide kattintasz, elolvashatod fájdalmasan részletes beszámolóját a betegség kezdeteiről, a mélypontokról, és arról, hogy még ezeket a borzalmakat is képes volt derűsen megélni.

Vajna Tímea lesoványodva, fekete ruhában, könnyes szemmel jelent meg a Magyar Filmdíj gáláján

A vasárnapi Magyar Filmdíj átadójának végén a januárban elhunyt Andy Vajnáról is megemlékeztek egy kisfilmmel, illetve Dobó Kata is beszélt volt párjáról. Az eseményen az özvegy is részt vett, de nem volt túl jó állapotban…

Exférje már hónapok óta könyörög Lippai Mariannak, hogy ne halott kislányukkal promózza magát

Pár napja Tibi Atya nyomán kapott szárnyra Lippai Marianna neve, aki egy motivációs tréner, és azután került a figyelem középpontjába, hogy munkásságát egy olyan szelfivel reklámozta, amit elhunyt gyermeke sírjánál készített.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ahhoz, hogy ragyogni tudjál, mindenképpen a jóra és a jókra kell koncentrálnod és az utadon kell haladnod!! 🌞🌞🌞👍👍👍❤❤❤😍😍😍 Ennyi! Ragyogó napot kívánok nektek! M.😘😘

Tilk-Lippai Marianna (@lippai_marianna) által megosztott bejegyzés,

Lippai kiáll a megosztó marketingtevékenysége mellett, volt férje viszont mély felháborodásának és szomorúságának adott hangott a tévé képernyőjén, amiért exe Dominika halálával népszerűsíti magát. Itt elolvashatod, miként érinti az édesapát, hogy gyermeke emlékét használja a motivációs tréner.

“Akarat, elszántság, szerénység!” – hirdeti Weisz Fanni, aki annak ellenére nem adta fel a modellkarriert, hogy siketsége miatt csomószor elküldték

Weisz Fanni az Instáján számolt be arról, hogy nem volt egyszerű leküzdeni a pofonokat, amiket a szépségiparban halláskárosodása miatt kapott

Ezért nem hagyták el Srí Lankát Rákóczi Feriék

Rákóczi Feri éppen három nappal a Srí Lankai-i robbantások előtt érkezett meg családjával a mesés szigetre. A Rádió 1 műsorvezetője hamar hazaüzent, hogy biztonságban van, de hogy miért nem jöttek vissza közvetlenül a tragédia után, azt csak most árulta el. Innen kiderül Rákóczi indoka, és azt is megtudhatod, milyen volt a szigeten a robbantások utáni szigorított ellenőrzés, valamint hogyan próbálták Rákócziék biztonságban maradni.

Für Anikó köszöni, jól van, de most már hagyják békén 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Köszönöm. #vidorfesztival #legjobbnőimellékszereplő #örkényszínház 📷frissfoto

Für Anikó (@furaniko) által megosztott bejegyzés,

Für Anikó súlyos fájdalmakkal került kórházba április elején, majd kiderült, hogy porckorongsérvvel küzd. A színésznő diplomatikusan jelezte, hogy nem kér többet az aggódó érdeklődésből, de még utoljára beszámolt állapotáról. Für Anikó szavait itt találod.

“Kinyíltak az érzékszerveim” – állítja Csősz Boglárka az egy hétig tartó éhezéséről

Senki se kezdjen el aggódni, a luxusfeleség saját maga döntött úgy, hogy egy héten keresztül nem eszik, és ennek felettébb örült. Csősz egyébként nem egy szimpla léböjtkúrát tartott, hanem egy annál jóval drasztikusabb diétát folytatott. Ennek okairól, és arról, hogy mégis mit fogyasztott egy héten keresztül, itt olvashatsz tovább.

Ez is érdekelhet

képcím

Szülővárosában temetik el Csollány Szilvesztert

képcím

Pottyondy Edina elárulta, miért borotválta kopaszra a haját

képcím

Blikk: Horváth Gréta beadta a válókeresetet