Demcsák Zsuzsa azonnal szakított francia fiújával, miután meghallotta tőle ezt a két kérdést

Startlap - Startlap
A férfi évekkel ezelőtt csak Demcsák Zsuzsa miatt utazott Budapestre, de alighogy hazaértek a reptérről, máris véget ért a kapcsolat. Bulvárösszefoglaló.

Demcsák Zsuzsa azonnal szakított francia fiújával, miután meghallotta tőle ezt a két kérdést

A férfi évekkel ezelőtt csak Demcsák Zsuzsa miatt utazott Budapestre, de alighogy hazaértek a reptérről, Demcsák “azzal a lendülettel fordult is vissza”, annyira felhúzta magát. Mi történt? Innen kiderül.

Delhusa Gjon végre eljátszotta a koronavírusdalát

Nekünk sokkal inkább egy szerelmes számnak tűnik a szerzemény, de Delhusa elmagyarázta, hogy igazából a vírusról szól. Mindez Joshi Bharat műsorában történt, ahol a gitározáson túl egy hosszú beszámolóra is volt idő Delhusa víruskálváriájáról. Íme.

Gönczi Gábor felesége terhes, először mutatkozott nagy pocakkal

Ezt viszont egyenesen egy címlapkép formájában tette meg Ildikó, elsőszülött gyermeke és férje társaságában. Fotó és további részletek itt.

Harsányi Levente: Nagyon sok milliót veszítettem a ’90-es évek végén

Harsányi a játékgépek függője volt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Endrei Judit: Ezzel az étrenddel tizenegy kilótól szabadultam meg

Endrei Judit 1983-ban. (Fotó: Fortepan)

A 67 éves Endrei Judit irigylésre méltóan fitt és csinos. Azon túl, hogy későn lett anya, és gyermekei mellett muszáj volt tartania a tempót, új életmódja tartja fiatalon. A tévés műsorvezető három fronton vette fel a harcot az idő múlásával és a kilókkal. Hasznos praktikáit ebben a cikkben osztja meg.

Horváth Éva személyes dolgokat osztott meg titokzatos párjáról

Horváth Éva valóban nagy erőkkel titkolja gyermeke apja kilétét, szíve választottjáról eddig gyakorlatilag még annyit sem tudhattunk, mint Columbo feleségéről. Ennek vége, hála a legfrissebb interjújának, amely a Story magazinban jelent meg. Részletek itt.

Nagy Bogi intim közös fényképen mutatta be új barátját

Az énekesnő tavaly tavaszi szakítása óta semmit sem árult el a szerelmi életéről, egészen mostanáig. A fotó és minden, amit tudni lehet az új férfiről, erre a linkre kattintva található.

Rékasi Károly: Még mindig én vagyok az, én vagyok az alap, amivel egy ilyen eladható

Rékasi Károlyt megkérdezték, mit szól a paródiához, amelyet Lengyel Tamásék készítettek a közelmúltban hírhedtté vált szerepléséről az RTL Klub Reggelijében. Nem igazán értékelte a dolgot. Bővebben.

Gwyneth Paltrow-t már a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgáltató figyelmeztette, hogy nem kéne hülyeségeket terjeszteni a koronavírusról

Fotó: Gary Gershoff/Getty Images

A szerv igazgatója udvariasan jobbulást kívánt a vírus hosszú távú tüneteitől jelenleg is szenvedő művésznőnek, aztán jött egy nagy kövér “de”... Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Navracsics közölte, hogy Tóth Gabi kórházba került, majd az...

képcím

Megható felvétel Vilmosékről és Harryékről: meglepték a...

képcím

Vidékies beszéd, hangos nyelés, csámcsogás: a Nyerő Páros...