Cuki családi fotók kerültek elő Vilmos herceg születésnapja alkalmából

Startlap - Startlap
A herceg most lépett abba korba, amikor édesanyja, Diana hercegné meghalt.

Vilmost herceg június 21-én töltötte be a 36. életévét.

Az ünneplést minden bizonnyal beárnyékolta az a tény, hogy most pont annyi idős, mint ahány évesen 1997-ben elhunyt édesanyja, Diana hercegné.

Victoria Arbiter, királyi család egyik szakértője így írt erről: „Biztos vagyok benne, hogy Vilmos nem felejtette el, hogy a mai nappal abba a korba lépett, amelyben Diana meghalt. Általában egy furcsa érzés ennek a mérföldkőnek az elérése azok számára, akik fiatalon vesztették el a szülőjüket.”

Most, hogy Vilmos háromgyerekes édesapa lett, nagy gondot fordít arra, hogy György hercegben, Charlotte hercegnőben és Lajos hercegben tudatosítsa, hogy két nagymamájuk volt.

Vilmos születésnapját Theresa May miniszterelnökkel töltötte, akivel együtt nyitottak meg egy védelmi és nemzeti rehabilitációs központot Nottinghamshire-ben. A Kensington-palota egy, az eseményen készült fotóval köszöntötte fel a herceget.

Katalin egy igazi szerelmes fotót tett közzé, melyből látszik, hogy bár hét éve házasok, ugyanolyan érzelmek dúlnak közöttük, mint az elején.

Károly herceg viszont egy régi családi fotót keresett elő a jeles alkalomból, melyen az akkor még csak hat hónapos Vilmost tartja az ölében.

Hozzá hasonlóan Vilmos is a régi fotók között kutatott, de ő feleségét szerette volna meglepni ezzel. Kevesen tudják, hogy Katalin gyerekkorában egy részét Jordániában töltötte, innen, Dzseras városából származik a kedvenc családi képe is, melyen édesapjával és húgával, Pippával szerepel. A trónörökös most Jordániában járt és ellátogatott a fotó helyszínére is, ott megkérte a helyieket, hogy készítsenek róla ugyanott egy felvételt, ezzel kedveskedett a hercegnének.

Ez is érdekelhet

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Kate Middleton különleges ajándékot kapott Károly királytól