Cuki családi fotók kerültek elő Vilmos herceg születésnapja alkalmából

A herceg most lépett abba korba, amikor édesanyja, Diana hercegné meghalt.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-26 11:41

Fotó: Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

Vilmost herceg június 21-én töltötte be a 36. életévét.

Az ünneplést minden bizonnyal beárnyékolta az a tény, hogy most pont annyi idős, mint ahány évesen 1997-ben elhunyt édesanyja, Diana hercegné.

Victoria Arbiter, királyi család egyik szakértője így írt erről: „Biztos vagyok benne, hogy Vilmos nem felejtette el, hogy a mai nappal abba a korba lépett, amelyben Diana meghalt. Általában egy furcsa érzés ennek a mérföldkőnek az elérése azok számára, akik fiatalon vesztették el a szülőjüket.”

Most, hogy Vilmos háromgyerekes édesapa lett, nagy gondot fordít arra, hogy György hercegben, Charlotte hercegnőben és Lajos hercegben tudatosítsa, hogy két nagymamájuk volt.

Vilmos születésnapját Theresa May miniszterelnökkel töltötte, akivel együtt nyitottak meg egy védelmi és nemzeti rehabilitációs központot Nottinghamshire-ben. A Kensington-palota egy, az eseményen készült fotóval köszöntötte fel a herceget.

Katalin egy igazi szerelmes fotót tett közzé, melyből látszik, hogy bár hét éve házasok, ugyanolyan érzelmek dúlnak közöttük, mint az elején.

Károly herceg viszont egy régi családi fotót keresett elő a jeles alkalomból, melyen az akkor még csak hat hónapos Vilmost tartja az ölében.

Hozzá hasonlóan Vilmos is a régi fotók között kutatott, de ő feleségét szerette volna meglepni ezzel. Kevesen tudják, hogy Katalin gyerekkorában egy részét Jordániában töltötte, innen, Dzseras városából származik a kedvenc családi képe is, melyen édesapjával és húgával, Pippával szerepel. A trónörökös most Jordániában járt és ellátogatott a fotó helyszínére is, ott megkérte a helyieket, hogy készítsenek róla ugyanott egy felvételt, ezzel kedveskedett a hercegnének.

Mai nap hírei

Rutinos diplomásként bemondaná a nettó 500-as fizetési igényét egy állásinterjún? Sokan megteszik

haszon.hu2 órája

Bivalyerősnek ígérkezik a Galaxy S21/S30 mobilokba kerülő Exynos 1000 rendszerchip

gsmring.hu13 órája

Jakab Péter: lebontjuk a kétharmadot

demokrata.hu15 órája

Suárez már az Atléticóval tárgyal

eurosport.hosszabbitas.hu17 órája

Miniszteri irányítás alá kerül az élelmiszerlánc-felügyelet

agroinform.hu18 órája

Ritkán látni a TV2-es műsorok házigazdájának feleségét - Most megmutatta

joy.hu19 órája

Öt dolog, amit Orbán törölne a múltjából

olvastuk.startlap.hu19 órája

Barta Sylvia: A koronavírus csak a jéghegy csúcsa, a borasztó az, ami utána jön

femcafe.hu19 órája