Kiemelt Hírek 2018. június 28.

Csobot Adél tehetségére Simon Cowell is felfigyelt

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 28.
Az amerikai és a brit X-Faktor híres zsűrije több évvel később szúrta ki a magyar énekesnő előadását.

Csobot Adél már 16 évesen megpróbálkozott a Megasztárral, egy évvel később a Csillag születikkel, de a pillanatra, ami megváltoztatta az életét, még egy évet várnia kellett: a még gimnazista lány 2012-ben, az X-Faktor harmadik szériájában vált ismertté, ahol egészen a harmadik helyig jutott, Malek Miklós mentoráltjaként. A Blikk vette észre, hogy a válogatás során készült első fellépésének videóját Simon Cowell és csapata pár hónappal ezelőtt beválasztotta a műsor történetének legjobbjai közé.

Simon Cowell producer az amerikai, illetve a brit verzió egyik zsűritagja, és csapatával az X-Faktor Global nevű YouTube-csatornán gyűjtik azokat a felvételeket, amik meghatározó szerepet töltöttek be a produkció életében. Vannak itt viccesek és szörnyűek is, de Csobot Adél előadásáról azt írták, hogy tombolt a zsűri.

Nem tudtam, hogy felkerültem arra a csatornára. Köszönöm, hogy szóltak, ezzel most feldobták a napom. Nagyon megtisztelő, hogy tartották annyira jónak azt az előadást, hogy bekerült a legemlékezetesebb videók közé. Egyébként a mai napig, amikor találkozom az ismerőseimmel, az első fellépésemet emlegetik fel valamiért. Ez nagyon megmaradt az emberekben

– magyarázta Adél, aki azt is elmondta, hogy habár nem sértődne meg, ha elhívnák egy külföldi tehetségkutató műsorba, de most egész más feladata van. Adél első gyermeke, Nátán ugyanis még alig múlt kettő, az énekesnő pedig már második babáját várja.

Keresés az oldalon