Csobot Adél tehetségére Simon Cowell is felfigyelt

Az amerikai és a brit X-Faktor híres zsűrije több évvel később szúrta ki a magyar énekesnő előadását.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-28 13:21

Fotó: Facebook

Csobot Adél már 16 évesen megpróbálkozott a Megasztárral, egy évvel később a Csillag születikkel, de a pillanatra, ami megváltoztatta az életét, még egy évet várnia kellett: a még gimnazista lány 2012-ben, az X-Faktor harmadik szériájában vált ismertté, ahol egészen a harmadik helyig jutott, Malek Miklós mentoráltjaként. A Blikk vette észre, hogy a válogatás során készült első fellépésének videóját Simon Cowell és csapata pár hónappal ezelőtt beválasztotta a műsor történetének legjobbjai közé.

Simon Cowell producer az amerikai, illetve a brit verzió egyik zsűritagja, és csapatával az X-Faktor Global nevű YouTube-csatornán gyűjtik azokat a felvételeket, amik meghatározó szerepet töltöttek be a produkció életében. Vannak itt viccesek és szörnyűek is, de Csobot Adél előadásáról azt írták, hogy tombolt a zsűri.

Nem tudtam, hogy felkerültem arra a csatornára. Köszönöm, hogy szóltak, ezzel most feldobták a napom. Nagyon megtisztelő, hogy tartották annyira jónak azt az előadást, hogy bekerült a legemlékezetesebb videók közé. Egyébként a mai napig, amikor találkozom az ismerőseimmel, az első fellépésemet emlegetik fel valamiért. Ez nagyon megmaradt az emberekben

– magyarázta Adél, aki azt is elmondta, hogy habár nem sértődne meg, ha elhívnák egy külföldi tehetségkutató műsorba, de most egész más feladata van. Adél első gyermeke, Nátán ugyanis még alig múlt kettő, az énekesnő pedig már második babáját várja.

Mai nap hírei

Koronavírus – A fertőzés új mechanizmusát fedezték fel szegedi kutatók

napidoktor.hu3 órája

Áttörést jelenthet a koronavírus kezelésében a szegedi kutatócsoport felfedezése

igenyesferfi.hu3 órája

4 csillagjegy, akik nagyon nehezen nyílnak meg az érzéseikkel kapcsolatban

joy.hu12 órája

Állami támogatások a fantomházak lakói után

szabadeuropa.hu15 órája

Teljesíthetetlen kibocsátási célokat szab az EU az autógyártóknak

autopro.hu16 órája

Fotók: bekamerázták a luxusvillát, ahol Rogán él

ezalenyeg.hu17 órája

Az öt leggonoszabb csillagjegy - őket utálják a legtöbben

femcafe.hu18 órája

Örményország teljes katonai mozgósítást rendelt el

demokrata.hu18 órája