Cseke Katinka: Hazajött és közölte, hogy elköltözik egy nőhöz

Startlap - Startlap
A válásáról mesélt a színésznő.

Cseke Katinka a Micsoda Nők! adásában mesélte el, hogyan jutott el házassága a válásig. Nyíltan beszélt a nehéz évekről, valamint azt is elárulta, mit érzett akkor, amikor volt férje közölte vele, hogy elköltözik otthonról.

Bár a házasságából végül a férj lépett ki, először a Jóban Rosszban színésznője akart válni, amikor a kislányuk 3 éves volt. Katinka azt mondja, ha filmen nézte volna a saját életét, akkor azt gondolta volna magáról, hogy bolond. Hiszen a férje jó ember volt, ő mégis unatkozott mellette.

– És azt mondtam, én unatkozom, én megbolondulok, nekem impulzusokra van szükségem. Azt éreztem, ha nem válok el, meg fogok fulladni – idézte fel akkori lelkiállapotát a színésznő.

Végül családjaik könyörgése megtette a hatását, nem váltak el. A váratlan fordulat a kapcsolatukban hat év múlva következett be, amikor egy este a férje minden előzmény nélkül bejelentette, hogy elhagyja.

– Hazajött és közölte, hogy elköltözik egy nőhöz. Fogta a ruháit és elment. És én aznap éjszaka azt éreztem, hogy nem tudom, mi lesz reggel. Nem volt félretett pénzem, hétéves volt a gyerek, nem volt a sorozat, nem volt semmi. (…) Belehaltam. – mesélte a műsorban Katinka.

A színésznő fájdalmát csak fokozta, hogy a férje egy olyan – szintén házasságban élő – nőért hagyta ott, akit 16 éve ismert.

Cseke Katinka elmondta, ha visszaforgathatná az idő kerekét, sokkal hamarabb véget vetett volna a házasságnak.

 

Címlapkép: Fem3

Ez is érdekelhet

képcím

Nyilvános megalázás és kirúgások: a Víg dolgozói beszéltek...

képcím

Curtis kiszámolta, mennyi pénzt drogozott el - maga is megdöbbent...

képcím

Vajna Tímea elhagyja az országot - elárulta, mit fog csinálni egy...