Kiemelt Hírek 2018. június 27.

Csak az újságokból értesült Weisz Fanni édesanyja lánya esküvőjéről

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 27.
Néhány SMS-en keresztül tartják csak a kapcsolatot.

Tavaly óta nem találkozott Weisz Fanni és édesanyja, csak néhány üzeneten keresztül tartják a kapcsolatot.

Ágnes szerint lánya akkor távolodott el tőlük, amikor összejött vőlegényével, akivel egyébként augusztusra tervezik az esküvőt. Az asszony erről sem a lányától tud, csak a sajtóból értesült a nagy esemény tervéről.

Múlt nyáron a Fanni élete alapján készült Szavak című színházi előadás bemutatóján találkoztak utoljára. Akkor hosszan ölelkeztek, úgy tűnt, rendben lesz a kapcsolatuk, de azóta csak SMS-en keresztül kommunikálnak.

„Egy anya számára a gyermeke és az iránta érzett szeretet mindig megmarad, és hiszem azt, hogy ez fordítva is így van. Bármi legyen is vele, az ajtóm mindig nyitva áll, és a család tárt karokkal várja, amikor jönni akar” – mondta a Borsnak Ágnes, aki reménykedik, hogy lánya meghívja az esküvőjére.

„Nem igazán tudok mit mondani. Még nem kapott a család meghívót, én is a médiából értesültem róla, remélem, hamarosan megérkezik. Nem tudok részleteket elárulni a lagziról, izgatottan várom. Úgy gondolom, természetes, hogy egy nő férjhez megy, némelyik kétszer is – tette hozzá Ágnes, talán arra utalva ezzel, hogy megkérdőjelezhetőnek tartja Fanni választását.

 

Keresés az oldalon