Kiemelt Hírek 2018. május 07.

Weisz Fanniék már javában szervezik az esküvőt

Startlap Kiemelt Hírek 2018. május 07.
Egy dologban nagyon nem egyeztek az elképzeléseik.

Weisz Fanni és párja, Hajmásy Péter 5 éve vannak együtt, és idén végre a boldogító igent is kimondják. A 25 éves siket modell és 30 éves szerelme már a közös otthonukat úgy újították fel, hogy egy babaszoba is helyet kaphasson benne, hiszen nagyon szeretnék bővíteni a családot.

Korábban már többször felröppent a hír az esküvőről, de igazából még csak most tűzték ki a menyegző napját. A TV2 Mokka című műsorában azt is elárulták, hogy Fanni elképzeléseihez képest kicsit eseményt szerveznek, mivel Péter nem szeretett volna nagy lakodalmat.

“Még mindig nem tudom felfogni, hogy tényleg lesz az idén, hogy megszerveztünk egy csomó mindent, és tényleg lesz esküvő. Már nagyon sok minden megvan, a ruha, a gyűrű, és a hely is” – mesélte a modell, akinek a párja kevésbé mozog otthonosan a lagzik világában, számára nagyon idegen ez a sok szervezés.

Péternek egébként nincs sok beleszólása a dologba, de ezt nem bánja, mert bízik leendő felesége ízlésében, illetve mosolyogva és büszkén vállalja, hogy ő bizony papucsférj, és az életük számtalan területén Fanni kezében van az irányítás.

“Én nagyon nagy esküvőt szerettem volna, csodálatos környezettel, hogy minden gyönyörű legyen. De a Peti nem, ő inkább azt mondja, hogy az a fontos, hogy a jó barátok, a társaság ott legyen. Így egy szerintem kicsinek számítható esküvő lesz” – meséli Fanni, aki amikor azt mondta, nagyon nagy esküvőt szeretett volna, nem viccelt. A Péter kedvéért jelentősen lecsökkentett vendéglista is 150 főt számlál.

A pontos időpontot egyelőre még nem szerette volna elárulni a szerelmespár, de annyit elmondtak, hogy augusztus elején rendezik az eseményt.

Címlapkép: Instagram

Keresés az oldalon