Cipő halála előtti SMS-ét 7 éve őrzi telefonján a Karthago gitárosa

A Republic frontembere szívrohama előtt nem sokkal küldött egy utolsó, megható üzenetet Szigeti Ferencnek. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-02-12 13:36

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Máig őrzi Cipő utolsó üzenetét a Karthago gitárosa

A 70 éves Szigeti Ferenc minden új mobiljába átmenti régi jó barátja, a Republic egykori frontemberének SMS-ét, amelyet nem sokkal a szívrohama előtt írt neki Cipő, azaz Bódi László. Kíváncsi vagy, mi áll az üzenetben? Innen kiderül.

Bódi Sylvi: Cukik a kis ferdeszemű kínaiak meg minden, de pont elegen élnek már az országunkban amúgy is, szóval bocsi, de köszi, nem kérünk belőlük többet

Bódi Sylvi, aki szerint a szépsége is abból fakad, hogy tele van szeretettel és pozitív gondolatokkal, a kínaiakkal és a menekültekkel kapcsolatban már korántsem túl szeretetteljes és pozitív véleményt fogalmazott meg a Facebook-oldalán, amikor kifejtette az elképzeléseit a koronavírus megfékezéséről. Véleménye olyannyira megosztóra sikeredhetett, hogy végül cenzúrázta posztját, szerencsénkre azonban ebben a cikkben fényképes mementó őrzi eredeti sorait.

Bódi Csabát kétszer egymás után tízmilliókkal verték át a barátai

A mulatós zenészt első költséges tapasztalata sem volt elég ahhoz, hogy ne csaljanak tőle ki újabb nagy összeget. A részletekről az alábbi cikkben szólal meg Bódi. 

Juhtenyésztésből él a Barátok közt egykori szereplője

Csapó Virág hét éven át alakította Novák Évát a sorozatban, amit boldogan cserélt le a racka juhokra és a kakasokra. A művésznő az alábbi cikkben mesél új életéről.

“Olyan szerelmes voltam Istvánba, hogy nem láttam tőle” – a Pogány Madonna 40 éves évfordulója alkalmából Gór Nagy Mária a forgatásra és Bujtor Istvánra emlékezett

Negyven éve készült, és 1981-ben került bemutatásra a Pogány Madonna, amelyben Bujtor István nem csak szerepelt, de az ő novellájából született a történet. 

Courtney Cox beöltözött Jennifer Anistonnak, és egy közös képet posztolt kolleginájával, de két Aniston helyett csak két szomorúan szétplasztikázott arc néz vissza ránk a fotóról

Nem számít, hogy mennyire erősen próbálkozol, csakis egy Jennifer Aniston van. Boldog születésnapot drága barátom! Szeretlek

– írta Courtney Cox a fotó mellé, amelyen Jennifer Anistonnal együtt pózol, méghozzá saját magát is Jennifer Anistonnak álcázva, barátnője 51. születésnapja alkalmából. Ezt annyival egészítenénk ki, hogy már egy Aniston is alig van, mert igen nagy kihívás ráismerni az arcára, mióta szorgos szépészeti beavatkozásokkal próbál lassítani az idő múlásán. Az eredmény sajnos rémisztő, ahogy Courtney Cox vonásai esetében is. Íme a fénykép.

Hiába a nagy szerelem és a folyamatos készülődés, Demcsák Zsuzsa nem házasodhat össze indiai fiújával

A párost egy kormányabklaktól távozóban, nem túl jó hangulatban szúrták ki, ahol a hírek szerint esküvőjüket ügyeit intézték volna. De csak volna, mert nem házasodhatnak össze. Részletek itt.

Csepregi Éva elárulta, miért vállalta a pandajelmezes fellépést a tévében

Az énekesnő az RTL Klub új műsorában, az Álarcos énekesben öltözött be medvének, és ezzel hagyott maga után egy kisebb kérdőjelet. Az alábbi cikkben a pandás eset mellett a szerelmi életéről is nyilatkozik: korábban még úgy tűnt, maradéktalanul kiheverte pár évvel ezelőtti nagy szakítását, de erre most már nem vennénk mérget. 

Kobe Bryant özvegye: Miért kelhetek fel reggel, ha a kicsi lányomnak már nem lehet?! 

Kobe Bryant, Vanessa Bryant, és három lányuk, Gianna Maria Onore, Natalia Diamante és Bianka Bella 2017-ben. (Fotó: Allen Berezovsky/Getty Images)

A január végén helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant 20 éven át élt házasságban feleségével, Vanessával, aki még 17 évesen szeretett bele férjébe. Az asszony 13 éves lányát, Giannát is gyászolja. Érzéseiről az Instagramon írt egy bejegyzést, amit ide kattintva találsz.

Cindy Crawford fia megcsináltatta minden idők vélhetően legbénább arctetkóját

Sok dolgot nem tudunk Presley Gerberről, de abból a kevésből úgy tűnik, az alma ebben az esetben messze esett a fájától: Cindy Crawford fiáról a legutóbbi hír arról szólt, hogy ittasan vezette a Tesláját 19 évesen, most pedig a fantasztikus tetoválásával érdemelte ki, hogy róla írjanak. Nem elég, hogy a tetoválás a legnagyobb jóindulattal is legfeljebb bárgyúnak mondható, de Presley Gerber a negatív hozzászólásokra is a tetoválásához mérten együgyűen reagált. Fotó, videó és egyéb részletek erre a linkre kattintva találhatók.

Mai nap hírei

Hűvös idővel búcsúzik az idei tavasz

kiderul.startlap.hu3 órája

Hongkong megkapta a kegyelemdöfést

olvastuk.startlap.hu6 órája

Garzonlakások ügyes megoldásokkal

eletforma.hu8 órája

A tökéletes steak elkészítése gázgrillen

grillreceptek.hu10 órája

Heteken át saját konyhájukban főztek a mentősöknek (is)! – A karantén civil hősei, akik „nem csak a kezüket mosták”

wmn.hu10 órája

Vasárnap már lehet, hogy fázni fogunk

kiderul.startlap.hu11 órája

Óriási fehér cápát észleltek Olaszországban!

napmintnap.com19 órája

„Ha meg kell védenem magamat, megvédem, mert nem félhetek tőled” – Egy dühös anya levele szeretett, ám undok kislányához

wmn.hu23 órája