Charlie kiakadt a Cserháti-darab miatt

Startlap - Startlap
Csősz Boginak a személyzet festi a tojásokat, Kulcsár Edina testvért villantott. Rákóczi Feri Srí Lankán van, Britney Spears meg nagyon rosszul. A bulvárösszefoglalónkban tovább is van még.

Charlie Cserháti Zsuzsáról: “Senki nem gondozza a sírját, csak én”

Darabot rendeztek Cserháti Zsuzsa életéből, amelynek kapcsán Horváth Charlie is nyilatkozott. Az énekes súlyos szavakkal üzent az alkotóknak, és úgy általában azoknak, akik elmondásai szerint “már több mint tíz éve Cserháti Zsuzsából pénzt keresnek”, de a sírját rajta kívül senki sem gondozza. 

“Senki sem érti, hogy mi történt” – megszólalt a Srí Lankán rekedt Rákóczi Feri

Rákóczi Feri igen szerencsétlenül választotta ki a családi nyaralás úti célját: a Rádió 1 műsorvezetője éppen Srí Lankán tartózkodik, ahol húsvét vasárnapján egy több mint 300 halálos áldozattal járó merényletsorozat történt. Ebből a cikkből kiderül, mi történik most a rádióssal, és minek köszönheti, hogy megúszták a tragédiát.

Már majdnem elfelejtettük Britney Spears sötét oldalát: aggasztó képek készültek az énekesnőről

Britney Spears nemrégiben önként vonult be egy rehabilitácós intézetbe. A kezelése óta most először jelentek meg a kilencvenes évek popcsillagáról fényképek, amelyeken jól látszik, hogy az énekesnő nagyon nincs jól.

Fotó: Brenda Chase/Newsmakers

Gyönyörű fotókat készített egyéves kisfiáról Katalin hercegné

Kedden ünnepli élete első születésnapját Lajos cambridge-i herceg, Vilmos herceg legkisebb gyermeke. A fontos esemény apropóján édesanyja, Katalin két jól fésült, de nagyon aranyos képet mutatott kisfiáról.

“Olyan édesek!” – mondja Csősz Boglárka a személyeztről, akik megfestették neki a húsvéti tojásokat

Csősz Boglárka a luxusfeleségek luxusfelesége, a Viasat valóságshowjának azon szereplője, aki minden értelemben mesebeli gazdagságban él Törökországban, egy kvázi életre kelt Jázmin hercegnőként. A színésznői babérokra törő sepsiszentgyörgyi feleség számára fontosak a magyar hagyományok, amiket a személyzet és a Chanel segítségével keltenek életre Isztambulban.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11 éve ebben az időszakban ismertem meg a férjemet, @buraktalu-t, rögtön a szülinapom után! Azóta szerelemben, minden nap együtt! Akik alapvetően nem hisznek a szerelem erejében, megkérdőjelezték a kapcsolatunkat, akik hisznek az igazi csodákban, azok viszont mindig támogattak! Mindenkinek azt kívánom, hogy olyan társat találjon, aki a legjobban kiegészíti és tökéletes összhangban, kéz a kézben, egymásra mosolyogva sétálhat végig egy életen. Mert ahol jó van, ott nem fér meg a rossz! Legyetek jók! ❤️ 11 years ago this time, just right after my birthday, met my husband @ buraktalu! Since then, love is there, every day! Those who basically do not believe in the power of love have always questioned our relationship, who believe in true miracles, they have always supported us! I wish everyone to find a companion who can complement him/her perfectly and walk together hand in hand, smiling at each other for a lifetime. Because where is good, no bad can exist! Be good! 💕

Boglárka Csősz Talu (@boglarkacsosz) által megosztott bejegyzés,

Csősz mindezt szorgalmasan megörökítette az Instán, így ide kattintva te is megnézheted, hogyan emlékeznek a megváltóra a Boszporusz mentén.

Az Exatlon Hungary nyertese: “Csak most kezdem felfogni, mi történt velem, és hogy hamarosan érkezik húszmillió forint a számlámra”

Huszti Katának nagyon komoly tervei vannak az Exatlon 20 milliós nyereményével. Ha szeretnéd tudni, mire fogja költeni a pénzt, itt olvass tovább.

Kulcsár Edina bemutatta Kulcsár Renáta Cintiát, aki a kishúga és amúgy nagyon szép

Kulcsár Edina a minap posztolt egy képet a Groupama Arénából, amelyen egy új szereplő látható: féltestvére, Renáta, akit most először mutatott meg a világnak a szépségkirálynő. Ezen az oldalon te magad is meggyőződhetsz arról, hogy Kulcsár Renáta nővéréhez hasonlóan szerencsés géneket örökölt. Plusz az idősebbik Kulcsár elmagyarázza, hány testvére van, és az is kiderül, hogy a viszonyuk nem felhőtlen.

Ez is érdekelhet

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók