Bud Spencer előtt tiszteleg új filmjével Terence Hill

Bud Spencernek ajánlotta az alkotást, amelyben nemcsak játszik, de ő írta és rendezte is.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-19 12:30

Fotó: MTI/EPA/Felipe Trueba

Mint a borsó meg a héja. Bud Spencer és Terence Hill nagyjából legalább annyira elválaszthatatlanok voltak egymástól, ezért sem meglepő, hogy Terence Hill egykori társa, kollégája, barátja emlékére, tiszteletére készítette el legújabb filmjét, a Nevem: Thomast, amelyet a magyar közönség csütörtökön láthat először moziban.

A történet Thomasról szól, aki nyugalomra vágyik, igyekszik megtalálni önmagát, ezért Harleyjával Olaszországból Spanyolországba utazik, ahol találkozik egy fiatal lánnyal, aki éppen bajban van. A találkozás pedig mindkét ember életét megváltoztatja.

Terence Hill játssza Thomast, ám nemcsak színészként vállalt munkát a filmben, hanem írta és rendezte is a művet – Luisa Tononnal közösen. Az alkotást egyébként április 19-én mutatták be az olasz mozikban.

A magyar bemutató előtt a közönségnek is üzent a 79 éves színész, akivel a premieren és a premier előtt is lehet találkozni Budapesten.

„Csütörtökön a Corvin mozi előtt és a Corvin moziban is találkozhattok vele filmvetítés miatt, amely este nyolc órakor kezdődik – írta Facebook-oldalán. – A kevés idő miatt a délutáni vetítéseken, illetve a többi moziban nem tudok ott lenni, de este találkozunk a Syma csarnokban, ahova bármelyik moziba megvett jeggyel lehet csak bejönni.”

BUDapest!

Kedves Magyar Rajongóim , Filmszerető Emberek!Csütörtökön a Corvin mozi előtt és a Corvin moziban is találkozhattok velem az esti filmvetítés alkalmából, amely 20 órakor kezdődik. A délutáni vetítéseken és a többi moziban történő vetítéseken idő hiányában nem fogok tudni ott lenni, de este találkozzunk a Syma csarnokban , ahova a bármelyik moziban megvett(Nevem: Thomas című filmre) jegyekkel tudtok bejönni. Fontos! A mozijegy megléte szükséges a beléptetéshez a Syma-ba. Az összes mozi vetítésének a végét megvárom és azt követően érkezem a Syma-ba, hogy minden mozinézővel tudjak találkozni. Persze meg kell értsétek, hogy nem fogok tudni mindenkivel kezet rázni és selfizni, de már az is szerencsés, hogy fogunk tudni találkozni és nem csak egy moziban leszek így jelen. Várom a találkozást , nézzétek meg minél többen a filmet!HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/ROMISMOZI

Közzétette: Terence Hill – 2018. szeptember 17., hétfő

Mai nap hírei

Kétszázezer forintot kell fizetnie annak, akinek nincs negatív koronavírus tesztje

metropol.hu7 órája

Legutóbb Gyurcsány kormánya csinált ekkora hiányt, mint most Orbáné

168ora.hu10 órája

3 daganattípus, amelyet örökölhetünk

napidoktor.hu11 órája

Ricky Martin kissé mellényúlt új külsejével: de férje imádja az átalakulást

joy.hu12 órája

Rendkívüli bejelentést tett Szijjártó Péter a vakcinákról

demokrata.hu17 órája

Brókerbotrány: nincsen felelőssége az államnak

tozsdeforum.hu18 órája

Az Alaptörvény szerinti tulajdonhoz való jogot sérti

transpack.hu19 órája

Christoph Európa felé tart

koponyeg.hu19 órája