Brutálisan magas véralkoholszintet mutatott a szonda Nyertes Zsuzsánál

Startlap - Startlap
Megalázó helyzetbe került a színésznő.

Nyertes Zsuzsát múlt csütörtök éjjel igazoltatták a rendőrök szúrópróba jelleggel – írja a Bors. Megkérdezték, hogy fogyasztott-e alkoholt, amire a művésznő határozott nemmel válaszolt, ennek ellenére azt kérték, hogy fújja meg a szondát.

– Megfújtam. Brutálisan magas véralkoholszintet mutatott. Nem értettem, hisz tudtam, ártatlan vagyok, munkából hazafelé autóztam, tényleg nem ittam alkoholt – magyarázta Nyertes Zsuzsa, aki ezt a rendőröknek is elmondta.

Az igazoltatást végző rendőrpáros ekkor kollégájukat hívta segítségül, aki hamarosan a helyszínre érkezett egy másik típusú szondával. A színésznő elmondása szerint egy egész sornyi szondát kellett végigfújnia, de mind negatív lett.

A rendőrök elnézést kértek, jegyzőkönyvet írtak az igazoltatásról, és elengedték. – Nagyon kellemetlen volt, hisz amíg ki nem derült az ártatlanságom, addig ittas vezetőként tekintettek rám. Beszélgetés közben az is kiderült, hogy az először alkalmazott szondával már többször is volt hasonló tapasztalatuk – nyilatkozta a lapnak Nyertes Zsuzsa.

 

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Ez is érdekelhet

képcím

Koncz Gábor úgy érzi, meg vannak számolva a napjai

képcím

Tragédiához vezetett a mulatós sztár, Sihell Ferry házibulija

képcím

Majka nagyon cuki képeket posztolt gyerekeiről: "Az egyiknél az...