Tragédiához vezetett a mulatós sztár, Sihell Ferry házibulija

Startlap - Startlap
A vírus sajnos bárhol felütheti a fejét, még akár egy partin is. Bulvárösszefoglaló.

Végzetes folyamatot indult be a mulatós sztár, Sihell Ferry házibulija után

Kiemelt kép: Facebook/Sihell Ferry

Gyászol a mulatósvilág, miután egy jó hangulatú, közös buli fordult tragédiába Sihell Ferryéknél, ahol összesen tízen kapták el a koronavírus-fertőzést – írja a Blikk. A tragikus esetről és az elhunytról itt olvashatsz bővebben.

Galambos Lajos még egy kicsit odaszúrt Majkának

A rapper még a Sztárban sztár leszek! november eleji adásában poénkodott Lagzi Lajcsin, aki már akkor sem vette jó néven a viccelődést. A mulatós zenész most a Story magazinnak részletesebben kifejtette a véleményét, csípősen odaszólva Majkának. Íme

Zalatnay Cini sokat imádkozik a beteg Kóbor Jánosért

Ahogy a zenészek többségét, úgy Zalatnay Cinit is megrendítette Kóbor betegségének híre, és azt is elmesélte, hogy korábban oltásellenes volt, de gyorsan megváltozott a véleménye. Részletek

Götz Anna nem áll szóba Nyertes Zsuzsával

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Nyertes Zsuzsa saját bevallása szerint cserben hagyta Götz Annát. Böröndi Tamás özvegye azóta nem beszél a színésznővel. Azt, hogy pontosan hogyan történt a cserbenhagyás, maga Nyertes osztja meg ebben a cikkben.

Kiderült, melyik kórházba szállították át Kóbor Jánost

Az Omega menedzsere elmondta, melyik kórházba szállították át a koronavírussal kezelt Kóbor Jánost. Az újabb információkért ide kattints.

Kibékült Friderikusz és Vitray, évekig nem beszéltek egymással

MTI Fotó: Czimbal Gyula

Igazi tévétörténeti pillanatként, két ikon találkozásaként élték meg a Friderikusz Podcast követői, amikor néhány napja az internetes műsorban a 89. születésnapját ünneplő Vitray Tamás volt a vendég. Ha kíváncsi vagy, milyen hangnemben zajlott a beszélgetés, innen megtudhatod.

Will Smith az nlc-nek: Oroszlánként védem a gyerekeimet

Mostanában a csapból is Will Smith folyik. Egyrészt most jelent meg önéletrajzi könyve, a Will, másrészt komoly Oscar-esélyesnek tartják a Richard király című filmjéért, melyben a két teniszlegenda, Venus és Serena Williams édesapját, Richard Williamst játssza el, átütő erővel. A film kapcsán szervezett sajtótájékoztatón arról is mesélt, szülőként mit tanult a Williams családtól. Részletek.

Gyönyörű helyen kérték meg Mikó Fanni kezét, a gyűrűt is megmutatta szépségkirálynő

Egy csodálatos szigeten kérte meg Mikó Fanni szépségkirálynő kezét a párja. A szigetről és a gyűrűről készült fotót itt találod.

Dallos Bogi megmutatta a csodás otthonukat

Hosszú videóban mutatta meg Dallos Bogi, hogy Petivel milyen pazar házban élnek. A felvételt ezen a linken nézheted meg.

Meghalt az amerikai rapper, Young Dolph

A 36 éves Young Dolph-ot már többször meg akarták ölni, ezúttal nem élte túl a támadást. A tragikus esetről itt olvashatsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Bevonult a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi

képcím

Elutasították Galambos Lajos halasztási kérelmét, börtönbe...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...