Majka nagyon cuki képeket posztolt gyerekeiről: "Az egyiknél az anya, a másiknál az apa biztos"

Startlap - Startlap
Majoros Marci és Majoros Olivér babakori képeit Dundika és a saját fotóival hasonlította össze, figyelemre méltó eredménnyel. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Vasvári Tamás

Majka nagyon cuki képeket posztolt gyerekeiről: “Az egyiknél az anya, a másiknál az apa biztos”

Majoros Marci és Majoros Olivér babakori képeit Dundika és a saját fotóival hasonlította össze, figyelemre méltó eredménnyel. Íme.

Fresh Andi: Amikor a párom kopaszra nyírt, sírtam

Az énekesnő a Best magazin címlapján jelentette be, hogy az elmúlt hónapokban mellrákkal küzdött. Villányi Andi őszinte vallomása a kemoterápiáról, parókaviselésről, a rosszullétekről és a műtétről erre a linkre kattintva olvasható.

Rácz Jenőék örökbefogadáson gondolkoznak: “Mindketten nagy családot szeretnénk”

Nagyon úgy tűnik, hogy minimum három gyerek lesz, vagy akár több. Már részt vettek genetikai kivizsgáláson. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Vajna Tímea ismét kórházból posztolt: “Még egy műtét…”

Korábban endometriózis miatt operálták az USA-ban, akkor a kórházi bánásmódra panaszkodott, most egy magyar intézményt választott, amivel minden szempontból elégedett. Fotók és további részletek itt.

Onyutha Judit leadta 15 kilós súlyfeleslegét: “Hosszú évek után újra jóban vagyok magammal”

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Az egykori időjós, aki általános iskolai angoltanár lett, és visszavonult a nyilvánosság elől, édesanyja halálát követően teljesen elhagyta magát. Ebben a cikkbenOnyutha előtte-utána fotókat mutat, és elmeséli, hogyan jutott el a mélypontra, majd miként szerezte vissza régi életét

Gáspár Evelin: Olyan szépnek látom magam

Nagyon büszke külsejére a Survivorben. A smink nélküli megjelenés egyik élharcosa, és azt vallja, nem attól lesz boldog, hogy néz ki az arca, hanem ha a lelke rendben van. Abban hisz, ha ő elfogadja magát, a többiek is elfogadják. Gáspár Evelin Liluval beszélgetett a médiáról, szépségápolásról, önelfogadásról. Videó.

Horváth Éva fél fülére megsüketült: “Üvöltöttem a fájdalomtól”

Szoptat, ezért fél beszedni a gyógyszert, ugyanakkor attól is tart, hogy néhány hetes kisfia elkapja a fertőzést. Horváth Éva akár maradandó halláskárosodást is szenvedhet. Részletek.

Nyertes Zsuzsa bemutatta a Mokkában lányát, Zsuzsót

A műsorvezetők is, akiknél Nyertes Zsuzsa amúgy egészen gyakori vendégnek minősül, most először látták Gulyás Zsuzsát. Egészen más személyiség, mint az anyukája, például zavarba jön, ha sokat nézik, ugyanakkor teljesen természetes számára a színházi életvitel. “Nem tudom, milyen az, amikor nem a színházba megyek egy bemutatóra péntek este, vagy anya próbál és megnézem” – fogalmazott. Ha kíváncsi vagy a közös interjúra, akkor katt ide.

Kiderült, mi van Fluor Tomi sapkája alatt: göndör, rózsaszín haj

Az Álarcos énekes következő adására levette az állandó kellékként funkcionáló ruhadarabot. Videó.

Csak Liptai Claudia férjének és Zimány Lindának sikerült rendesen beöltöznie a Nincs idő meghalni díszbemutatójára

United Artists/Archive Photos/Getty Images

Elvileg a dresszkód Bond-filmek karaktereinek ruházatát javasolta ötletként, amit a celebek állítása szerint többen komolyan is vettek. Sajnos a gyakorlatban ez a 007-es makulátlan öltönyéhez kevéssé hasonlító férfi szetteket és csomó fekete ruhás nőt jelentett. Csak Pataki Ádámnak, Budavári Fülöp modellnek és Zimány Lindának hittük el, hogy tényleg James Bonddá szeretett volna válni, igaz, az utóbbi szmokingra hajazó kosztümje igazából egy negatív Bond-lány jelmeze akart lenni. Galéria.

Ez is érdekelhet

képcím

Vajna Tímea újra férjhez ment

képcím

Majka után Pápai Joci is az RTL-hez igazolt

képcím

Majka elhagyja a TV2-t és visszatér az RTL-hez