Berki Krisztiánék kislánya előkelő nevet kapott

Startlap - Startlap
Szép, múlt századi regényhősnek való keresztnévre hallgat, rögtön kettőre is. Bulvárösszefoglaló.


YouTube/TV2 Magyarország

Berki Krisztiánék kislánya előkelő nevet kapott

A baba, akinek születését 1490 forintért bárki élőben követhette, kifejezetten szép, múlt századi regényhősnek való keresztnévre hallgat, rögtön kettőre is. Részletek.

Rába Tímea lánya a Miss Universe udvarhölgye lett

Az 1991-es Miss Hungary és Tóbiás József szocialista országgyűlési képviselő lánya, Tóbiás Nina régóta modellkedik, de szépségversenyen most először indult. Rába Tímea büszke posztban mutogatta lánya eredményét. Íme.

Schobert Lara szalagavatós ruháját híres magyar divattervezővel csináltatták

A 18. születésnapját párizsi úttal ünnepelték, a melleit nem csináltatta meg, csak “szerencsés” az alkata és a hétvégén szalagavatója volt. A rutinosak cím nélkül is tudnák, hogy Schobert Laráról van szó, az iskolai bál eseményeibe pedig erre a linkre kattintva pillanthatsz bele.

Meghalt Németh Oszkár, a Fonográf dobosa

Németh idén februárban még arról beszélt, hogy ha nem lenne a járvány, akkor éppen egy új zekenarral próbálnának. A rockzenész 75 éves korában hunyt el.Részletek.

Gryllus Dorka és Simon Kornél kapcsolata három szereplővel indult

Soeren Stache/dpa-Zentralbild/dpa/picture alliance via Getty Images

Friderikusz Sándorműsorában mesélték el megismerkedésük történetét, ami nagy meglepetést okozott, ugyanis kiderült, hogy minden egy megcsalással indult. Ha kíváncsi vagy a teljes sztorira, akkor katt ide.

Keresztes Ildikó szerint “abnormális fiatalkultusz” van itthon: “Húsztól nyolcvanévesig mindenki huszonéves lányokat szeretne”

A férfiak, a rendezők és a munkáltatók is, de a fiatal eladó a százas szöget sem találja meg, az idősebb színésznőknek meg nem jut szerep. Keresztes a Mokkában nyilatkozott, a műsortól megszokott lanyha délelőtti hangulathoz képest nagy erőkkel, de nem csoda, mert a téma fontos. Videó.

Puskás Peti és Gáspár Laci sírt az X-Faktor 14 éves énekesnője produkcióján

Farkas Laura előadása a közönség soraiban is megindította a könnyeket, állva tapsoltak neki. A fiatal lány öt évvel ezelőtt elhunyt nagymamájának énekelt. Videó.

Császár Elődöt apja legjobb barátja zaklatta szexuálisan

Műsora hagyományainak megfelelően Császár Előddel is kemény témákhoz nyúlt Hajdú Péter: a gyermekkori szexuális traumán túl a 23 évvel ezelőtt okozott halálos közúti balesetét is elővették. Részlet az adásból.

Pumped Gabót megakasztotta a matek a Frizbiben: “Ez le van neked vezetve?”

“Egy csiga beesik egy 20 méteres gödörbe. Nappal megtesz öt métert, éjszaka visszacsúszik négyet…” 

Így kezdődött a szöveges feladat, amiben egy apró trükk volt, és ezt Pumped Gabo már nem tudta megoldani, aztán nagyon nehezen értette meg, hol rontotta el a számolást. A jelenetet itt nézheted meg.

Sarah Jessica Parkert ősz haja miatt szidalmazzák, interjúban borult ki: “Állítsam meg az öregedést? Hogyan? Mondjuk tűnjek el?”

James Devaney/GC Images

Az 56 éves színésznőt, akinek már fiatalon sem volt babaarca, annak idején “lófeje”, később ráncai, újabban pedig hajszíne miatt támadják megállíthatatlanul. Mindannyiunk Carrie Bradshaw-jával a Vogue beszélgetett, és nem mellesleg egészen elképesztő ruhákba öltöztették és fotózták. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Felismered Magyarország legszebb vidékeit? Kvíz

képcím

Felkészültél a téli fűtésszámlákra? Íme a nagy rezsi-kvíz