Berki Krisztián pártot alapít, az összes választókerületben indulni fognak

Startlap - Startlap
Arra a kérdésre, hogy mindezt a 150 milliós állami támogatás miatt teszi-e, érdekes választ adott. Vasárnap délelőtti olvasgatós hírösszefoglaló.

Berki Krisztián pártot alapít, az összes választókerületben indulni fognak

Ismét a politika felé kacsingat a celebségből Berki Krisztián, de ezúttal a parlamentbe szeretne bejutni. Arra a kérdésre, hogy mindezt a 150 milliós állami támogatás miatt teszi-e, érdekes választ adott. Minderről bővebben itt olvashatsz.

Dancing with the Stars: Emilio a koronavírus miatt visszatért, de azonnal újra ki is esett

Gabriella Spanic édesanyja halála és több sérülés után a koronavírus borzolja épp a kedélyeket a Dancing with the Stars stábjánál. A járvány miatt a műsor utolsó részében alaposan átalakult a résztvevők listája, visszatért két régi páros, de Emilio és táncpartnere rögtön újra el is búcsúzott a nézőktől. Videó és további részletek itt.

Mesébe illő látványt nyújt a sötétben az Esztergomnál épülő világító kerékpárút

Egyelőre kísérleti jelleggel, egy rövid szakaszon épül világító útburkolattal kerékpárút hazánkban, Komárom-Esztergom megyében. Hogyan működik ez a különleges biciklisáv és miként fest éjszaka? A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megmutatta, íme.

Elfelejtett sztárok: Tíz éve még mindenki róluk beszélt, mostanra teljesen eltűntek 

Világhírű énekesek és filmszínészek, akik egykor a legfelkapottabb hírességek között foglaltak helyett, napjainkban azonban már gyakorlatilag semmit sem tudunk róluk. Elfeledett karrierek és letűnt csillogás – hogyan kerültek az élvonalba, és mi történt velük azóta? Erről szól ez a cikk.

“A szerencsésebbek közé sorolom magam, mert ugyan a hetes csigolyámtól lebénult mindkét lábam, de teljes életet élhetek”

Kiss Péter Pál, miután átvette az év fogyatékos férfi sportolójának járó díjat az M4 Sport – Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2020. január 16-án. (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Ha nem egy háromszáz fős kis faluban betegszik meg, hanem a közeli Pécsen, akkor könnyen lehet, hogy nyolcéves korában nem töri ketté az életét a Guillain-Barré szindróma. Azóta majdnem egy évtized telt el, és a most 17 éves Kiss Péter már szerencsésnek érzi magát a kerekesszékével együtt is. Ahhoz, hogy talpra álljon, hosszú és fájdalmas út vezetett. Kiss Péter úszásban országos bajnoki címet, kajakban világ- és Európa-bajnoki címet szerzett, megrázó történetét ebben a cikkben meséli el.

Sosem látott fotók az elbűvölő szépségű, fiatal Kovács Katiról

Kész döbbenet, de Kovács Kati éppen ma, azaz vasárnap ünnepli 76. születésnapját. Az 1965-ös Ki mit tud? felfedezettjeként ismertté vált Liszt Ferenc-díjas énekesnő minden idők egyik legsikeresebb magyar előadója, több millió lemezt adott el, és több ezer alkalommal szerepelt színpadon. Szülinapja alkalmából ebben a cikkben  olyan régi fényképeket gyűjtöttek össze Kovács Katiról, amiket szinte biztos, hogy még sosem láttál.

A legjobb programok az őszi szünetre, ahová az egész családot magaddal viheted

Járvány lévén a nagyszülőket bébiszitterként bevetni pillanatnyilag kissé kockázatos, és tudjuk jól, hogy amennyiben hagyjuk, hogy egyedül elfoglalja magát a gyerek, akkor nagy eséllyel egész nap valamilyen képernyőt fog bámulni. Az őszi szünet remek dolog, de egyben kissé nyomasztó is, hiszen felmerül a nagy kérdés: mégis mi a fenét lehetne csinálni közösen a családdal, hogy ne a kanapén töltse mindenki az egész vakációt? Ez a cikk erre a problémára kíván megoldást nyújtani néhány izgalmas programötlettel.

12 éven át várt feleségére a bhutáni király, akinek a szerelme egy egész országot megváltoztatott

Kamasz volt, amikor először meglátta örökké mosolygó, közrendi származású későbbi feleségét, és már akkor tudta, hogy ő az, aki mellett szeretné leélni az életét. Egy olyan országban, ahol még manapság is legális több feleséget tartani, Dzsigme Keszar Namgyal királynak egyetlen házastársa van, és a királyt meg a királynét egész Bhután imádja. Nem véletlenül: Dzsigmének nemcsak a magánéletéről, hanem népe sorsáról is formabontó elképzelései voltak, még az ország államformáját is megváltoztatta.

Egy csomó olyan újdonság van az iOS 14-ben, amit az Androidról lopott az Apple

Fotó: Lorenzo Di Cola/NurPhoto via Getty Images

A naiv almások számára úgy tűnhetett, hogy a frissen kijött iOS 14, vagyis az Apple új operációs rendszere jó sok eredeti fejlesztést tartalmaz. De a helyzet az, hogy ezek közül egy jó adagot valójában az androidos rendszerek ihlettek. Hét ilyen koppintást is találtunk, amelyekről erre a linkre kattintva olvashatsz.

Az asztrológusok szerint ez az 5 csillagjegy a legerősebb az egész zodiákusban

Elszántak, céljaikért mindenre képesek, dominánsak, sőt, akár arrogánsak is, bátran sétálnak keresztül az élet minden nehézségén: az asztrológusok szerint van öt csillagjegy, amelynek szülöttei igazán erős személyiségek. Kíváncsi vagy, kikről van szó? Akkor itt folytasd az olvasást.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Vidékies beszéd, hangos nyelés, csámcsogás: a Nyerő Páros...

képcím

Schobert Norbiék újraházasodtak: Rubint Réka gyönyörű...

képcím

Napokkal a halála előtt rendőrt hívott Berki Krisztiánra Mazsi