Kiemelt Hírek 2020. október 24.

Ördög Nórával vacsorázhat bárki, aki megfizeti az összeget

Szloboda Csaba Kiemelt Hírek 2020. október 24.
A népszerű tévés vacsorát ad férjével együtt: bárki elmehet, aki hajlandó kifizetni az estebéd összegét. Heti bulvárösszefoglaló.

Bors: Ördög Nórával vacsorázhat bárki, aki kifizet 15 ezer forintot

Érdekes poszt bukkant fel a közösségi médiában is rendkívül aktív műsorvezető Instagram oldalán. A követői között jó páran voltak, akiknek kevésbé tetszett a vacsorainvitálás, és ennek hangot is adtak a kapcsolódó kommentek között. Részletek

Cicciolina 10 millió dollárral lett gazdagabb

Fotó: Getty Images

A koronavírustól rettegő Cicciolina, azaz Staller Ilona egy bírósági per lezárásaként 10 millió dollárt kapott a New York-i Sotheby’s aukciós háztól. Bármilyen furcsa, ő nem volt elégedett az ügy kimenetelével, sőt még a megítélt összeggel sem. Részletek

Gabriella Spanic döntött a magyarországi munkája sorsáról

A venezuelai szappanoperasztár Dancing with the Stars szombati adása után tudta meg, hogy édesanyja, Norma Utrera meghalt. Hétfőn még csak egy pár soros megemlékezés jelent meg a közösségi oldalán, majd a TV2 közleményben jelezte, nem tudják, mindez hogyan befolyásolja majd Spanic szereplését. Azóta egyrészt több dolog kiderült az asszony halálával kapcsolatban, továbbá a színésznő döntött a Dancincg with the Stars epizódjait illetően. A műsorra vonatkozó bejelentést itt találod, Norman Utrera haláláról pedig erre a linkre kattintva olvashatsz.

Emilio nem a táncnak köszönheti 82 kilós fogyását: “Amikor rám jött az L-es méret, elkezdtem zokogni”

Dancing with the Stars versenyéből múlt héten kiesett énekes tavasszal még 168 kilót nyomott. Átalakulásának eredménye a műsorban is jól látszott, és nemcsak a súlya, hanem az élete is megváltozott. Arról, hogyan sikerült megszabadulnia a plusz kilóktól, ebben a cikkben nyilatkozik Emilio.

Gáspár Evelin már 8 éves kora óta tudja, hogy nem akar gyereket szülni

Az első negatív élmény ezzel kapcsolatban a húgom születése volt

kemény szavakat fogalmazott meg Gáspár Evelin egy tévéműsorban az anyaságról és a párválasztásról. Evelin nyolcéves kora óta mondja szüleinek, hogy ő nem fog gyereket vállalni. A Blikknek meg is indokolta a műsorban elhangzó szavait. Részletek.

Ördög Nóra: Harminckilenc éves lettem, megpróbálom saját magamnak is megadni azt a törődést, amit elmulasztottam

Ki gondolná, hogy Ördög Nóra bizony nagyon izgult a Dancing with the Stars indulása előtt, mert ez a szerep még számára is újdonság volt. Ha megnézed ezt a cikket, egy interjút találsz benne a műsorvezetővel, amelyben mesél a hihetetlen szervezést igénylő családi életéről és mindennapjairól, a kisboltról, anyaságról, illetve arról, hogyan tartja karban magát a negyvenhez közel, és miként őrzik a romantikát Nánási Pállal.

Friderikusz új műsora izgalmasnak ígérkezik, de máris leállították a forgatást

Friderikusz nagy visszatérésének munkálatait a koronavírus akasztotta meg, még azelőtt, hogy adásba kerülhetett volna az első rész. Mi történt? Ebből a cikkből kiderül.

A műsor amúgy kissé különös tematikát követ majd: a tervek szerint Friderikusz Sándor ismert párokat fog faggatni arról, hogyan képzelik el a jövőjüket, és közben a vendégeit maszkmesterek és mindenféle szakértők közreműködésével megöregítik. A csatorna a minap számos izgalmas részletet szivárogtatott ki a produkcióról: elárulták, kiket fognak alávetni az öregítésnek, és a producerként megjelenő Máté Kriszta nagy ígéreteket tett a nézőknek. További információkért kattints ide.

Az 50 éves Szabó Győzőnek most sikerült lediplomáznia

MTI/Mohai Balázs

A diplomázás nemcsak Szabó Győző kora miatt okozhat sokaknak meglepetést, hanem azért is, mert még véletlenül sem a Színház- és Filmművészeti Egyetemen szerezte meg végzettségét. A hírt egy fotóval jelentette be. Bővebben.

Osváth Zsolt: Minden könnyű és nehéz drogot kipróbáltam a heroinon kívül

Osváth Zsolt Berki Krisztiánnak tárta fel fiatalkora árnyoldalát, plusz elárulta, milyen káros szenvedélyeknek hódol azóta. Ide kattintva rövid videón nézheted meg a jelenetet, vagy akár el is olvashatod a lényeget.

Szulák Andrea: Szaglik rólam, hogy azokat a mondatokat rám kényszerítették

Szulák Andrea a Mondd el Tatár Csillának vendégeként vallott régi munkáiról, és arról, hogyan vált “ócska ripaccsá”. Videó és további részletek itt.

Keresés az oldalon