Bánsági Ildikó: 15 éve élek egyedül, de ez nem tragédia

Startlap - Startlap
Pedig sokan udvaroltak neki.

A 70 éves Bánsági Ildikó, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő 25 éven át volt Gáspár Sándor felesége. Házasságukból két gyermek született, Kata és Máté. A művésznő a Borsnak elárulta, hogy a válás óta egyedül van, ugyanis nem akar mindenáron párt találni.

“Ha jönnie kell, akkor úgyis jön a szerelem. 15 éve élek egyedül, de ez nem tragédia. Párt tudtam volna találni, akadtak is jelentkezők, de a lelkem másik felét, vagyis társat nem. Ennyi egyedül töltött év után nem is tudom, mit szólnék ahhoz, ha valaki akár csak szeretetből is, de beleszólna, mit tegyek” – mesélte a színésznő, aki attól még, hogy nincs új társa, egyáltalán nincs egyedül. “Sosem éreztem magam magányosnak, a családom és a barátaim mindig ott vannak mellettem, nem beszélve a közönségről és Boriszról, a kiskutyámról.”

Az is kiderült, hogy megállás nélkül dolgozik: “Idén ez a negyedik premierem, és ha jól számolom, jövő hétfőn lesz az első olyan napom tavaly augusztus óta, amikor semmi dolgom nem lesz. Eredetileg nem akartam új darabot vállalni, de nem tudtam nemet mondani erre a remek lehetőségre.”

A darab, amiről beszél a Mennyei hang!, amiben Bánsági Ildikó a világ legrosszabb énekesnőjét, Florence Fostert alakítja, ennek kapcsán az őt érő kritikákról is nyilatkozott.

“Én egy negatív kritika miatt mentem el anno a Vígszínházból. Soha nem adtam vissza szerepet, mindenből igyekeztem kihozni a legjobbat, de abban a darabban már a próbák alatt éreztem, hogy 38 évesen nem nekem való a 16 éves szűzlány szerepe. A premier után jelent meg egy kritika, melyben a publicista szerint semmilyen voltam. Miután ezt elolvastam, másnap felmondtam, és szabadúszónak álltam” – árulta el a színésznő.

Címlapkép: MTI Fotó/ Kovács Attila

Ez is érdekelhet

képcím

Schobert Norbi rovatot indít filozofikus gondolataiból

képcím

Megvan, kik lesznek a Sztárban sztár idei versenyzői

képcím

Brutális dolog történhetett a magyar szépségkirálynővel:...