Bánsági Ildikó: 15 éve élek egyedül, de ez nem tragédia

Pedig sokan udvaroltak neki.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-30 14:21

A 70 éves Bánsági Ildikó, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő 25 éven át volt Gáspár Sándor felesége. Házasságukból két gyermek született, Kata és Máté. A művésznő a Borsnak elárulta, hogy a válás óta egyedül van, ugyanis nem akar mindenáron párt találni.

“Ha jönnie kell, akkor úgyis jön a szerelem. 15 éve élek egyedül, de ez nem tragédia. Párt tudtam volna találni, akadtak is jelentkezők, de a lelkem másik felét, vagyis társat nem. Ennyi egyedül töltött év után nem is tudom, mit szólnék ahhoz, ha valaki akár csak szeretetből is, de beleszólna, mit tegyek” – mesélte a színésznő, aki attól még, hogy nincs új társa, egyáltalán nincs egyedül. “Sosem éreztem magam magányosnak, a családom és a barátaim mindig ott vannak mellettem, nem beszélve a közönségről és Boriszról, a kiskutyámról.”

Az is kiderült, hogy megállás nélkül dolgozik: “Idén ez a negyedik premierem, és ha jól számolom, jövő hétfőn lesz az első olyan napom tavaly augusztus óta, amikor semmi dolgom nem lesz. Eredetileg nem akartam új darabot vállalni, de nem tudtam nemet mondani erre a remek lehetőségre.”

A darab, amiről beszél a Mennyei hang!, amiben Bánsági Ildikó a világ legrosszabb énekesnőjét, Florence Fostert alakítja, ennek kapcsán az őt érő kritikákról is nyilatkozott.

“Én egy negatív kritika miatt mentem el anno a Vígszínházból. Soha nem adtam vissza szerepet, mindenből igyekeztem kihozni a legjobbat, de abban a darabban már a próbák alatt éreztem, hogy 38 évesen nem nekem való a 16 éves szűzlány szerepe. A premier után jelent meg egy kritika, melyben a publicista szerint semmilyen voltam. Miután ezt elolvastam, másnap felmondtam, és szabadúszónak álltam” – árulta el a színésznő.

Címlapkép: MTI Fotó/ Kovács Attila

Címkék:

Bánsági Ildikó

Mai nap hírei

Melania Trump ruhájával üzent az egész világnak

joy.hu10 órája

Plasztikkártyát kap, akit már beoltottak, akár este 8 után is kimehet vele

life.hu11 órája

Sír és nevet a növényvédelem, februárra visszajön a tél

agraragazat.hu12 órája

Az elnöki beiktatást nem Joe Biden vagy Kamala Harris, hanem Amanda Gorman nyerte

444.hu14 órája

Újabb részletek! Megszólalt Galambos Lajos ügyvédje

metropol.hu17 órája

Egy nagyon hasznos funkciót hoz az Android 12

gsmring.hu17 órája

Ilyenkor a legnagyobb a szívinfarktus kockázata

napidoktor.hu19 órája

Keljfeljancsi: Hiába a rendőri kiképzés, a valóságos esetek sokkal gyorsabban történnek

168ora.hu20 órája