Brutális dolog történhetett a magyar szépségkirálynővel: "Valaki drogot tett az italomba és a vécébe cibált"

Startlap - Startlap
Az alig 18 éves Vascsák Kitti nemi erőszak áldozatává válhatott egy miskolci diszkóban. Bulvárösszefoglaló.

Brutális dolog történt a magyar szépségkirálynővel: “Valaki drogot tett az italomba és a vécébe cibált”

A mindösszesen 18 éves Vascsák Kitti, a Magyarok Világszépe verseny udvarhölgye egy éve próbálja bebizonyítani igazát, miszerint egy miskolci diszkóban megerőszakolták. A poszttraumás stressz-szindrómában szenvedő lány nem emlékszik semmire, de elképesztő állapotban tért haza a szórakozóhelyről, azóta pedig megfenyegették, elküldték neki bugyija fényképét, és gyakorlatilag minden jel arra utal, hogy Vascsák Kittivel borzasztó dolgok történtek azon az éjszakán. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság mégsem tudott mit kezdeni az üggyel. Részletek itt.

Bánsági Ildikó: Betelt a pohár

A Kossuth-dííjas művésznő hétfő délután jelentette be váratlanul, hogy felmond a Nemzeti Színházban. Döntését tegnap nem indokolta meg, csupán egy mondatban közölte a lényeget, de most megszólalt a történtekről.

“Milyen gyerek az, aki nem jön el az apja temetésére?” – Friderikusz Sándor az érettségije óta nem beszél a fél családjával

Előkerült Friderikusz József, Friderikusz Sándor nagybátyja, aki a Ripostnak egy hosszas interjúban ecsetelte, hogyan szakította meg a kapcsolatot a műsorvezető apja rokonságával. A nagybácsi haragszik Friderikuszra, aki szerinte jobban tenné, ha bocsánatot kérne tőlük. Ha érdekelnek a családi viszály részletei, akkor ide kattintva megismerheted József álláspontját.

Gyurcsány Ferenc: Igen. Elment. Csendben. Hosszan. Nem akartam elmondani

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A DK elnöke édesanyja, Varga Katalin haláláról körülbelül két hónapig nem beszélt. Először akkor utalt a gyászára, amikor Kósáné Kovács Magda volt miniszterre emlékezett a Facebookon. Kedd reggel megindító írással idézte fel közös emlékeiket, szegénységben eltöltött gyermekkorát, a pillanatot, amikor Budapestre jött tanulni, és édesanyja letörhetetlen kitartását. A teljes bejegyzést erre a linkre kattintva nézheted meg.

“Az a gáz, ha valakinek derogál a kétkezi munka” – Kökény Attila elment segédmunkásnak

Kiderült, hogy az énekes a “miért nem mennek inkább valami rendes munkát végezni” című szólamok mentén kettészakadt hazai előadóművészek azon táborát erősíti, aki nem várt tovább a fellépésekre. Arról, miért döntött így, és pontosan milyen munkát végzett, ebben a cikkben mesél. Jó hír azonban, hogy Kökény Attila már nem sokáig lesz munka nélkül: a TV2 képernyőjén új szerepben tér vissza. Minderről bővebben itt írnak.

Különleges ruhában ment férjhez Horányi Juli énekesnő

A tehetségkutató 2014-es szériájában ismertté vált, és jelenleg YOULÏ néven futó 35 éves művésznő a hétvégén mondta ki a boldogító igent. Horányi Juli több képet is közölt a nagy napról, amelyeken az előkészületek és az egyedi menyasszonyi ruhája is láthatók. Íme.

Benkő László még mindig kórházban van, Kóbor János nyilatkozott: “Aggasztóbb az állapota, mint korábban volt”

Az Omega 77 éves zenészének a hétvégén már a halálhíre is felröppent, de szerencsére ennél kisebb a baj. Arról, mi történt pontosan Benkő Lászlóval, milyen műtéten esett át, és hogy van jelenleg, az alábbi cikkben olvashatod el Kóbor János szavait.

Tóth Gabinak összejött egy olyan közös kép Müller Cecíliával, amin nem lehet nem szeretni az országos tiszti főorvost

Müller Cecília kihúzta magát, mosolygott egy nagyot, és hozta a tökéletes nagymamát a TV2 stúdiójában. Tóth Gabi meg nagyon boldog volt ettől. A fényképet itt nézegetheted.

Lajos herceg új fotóján igyekezett komolyra venni a figurát, de az összes fogát megszámolhatod

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Lajos április 23-i második születésnapjára egy csomó ajándékot és levelet kapott, amit jól nevelt születi természetesen egyesével megköszöntek mindenkinek. Az üzenetekhez mellékelték azt az új fotót, amin szemmel láthatóan nagyon igyekeztek kicsit megkomolyítani az ifjú herceget, de ez egyelőre egy ideig még nem fog összejönni, mert akárhogy is próbál felnőtt arcot vágni Lajos, per pillanat még mindig az összes foga kilátszik a kissé vicsori (és nagyon aranyos) mosolya mögül. Ja, és kiköpött György herceg lett belőle, legalábbis szerintünk. Na és szerinted? A fotóért ide kell kattintani.

Csókolózós, szerelmes fényképek készültek Eke Angéláról és új párjáról

Miután Puskás Petivel tavaly öt év után szakítottak, sokáig semmit sem lehetett hallani Eke Angéla magánéletéről. Egészen pár héttel ezelőttig, amikor megtudhattuk, hogy Budavári Balázzsal járnak. A pár hamarosan a TV2 saját fejlesztésű új műsorában lesz látható. Erről az alábbi cikkben olvashatsz, ahol a címben emlegetett friss fotókat is megtalálod róluk.

Ez is érdekelhet

képcím

Kulcsár Edina és G.w.M járnak, Csuti megszólalt: "Nem szeretném...

képcím

Damu Roland lányának gyámja kiakadt: "Tartsanak pénzéhesnek, a...

képcím

"Ha megpróbáltok kirúgni, elpusztítalak benneteket" - mondta...