Megvan, kik lesznek a Sztárban sztár idei versenyzői

Akad pár meglepő név a sorban. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-08-17 14:02

Forrás: TV2

Megvan, kik lesznek a Sztárban sztár idei versenyzői

Miután az elmúlt héten több rövid videó megjelent, megindultak a találgatások, hogy vajon kik lesznek az ősszel visszatérő Sztárban sztár leszek! új játékosai. A Tv2 mai sajtótájékoztatóján kiderült, hogy sok szereplőt helyesen találtak el a nézők a kisfilmek alapján, de akadtak meglepetések is. A 2020-as indulók listáját ebben a cikkben ismertetik.

A mai napra több más tévés hír is jutott, így gyorsan megemlékeznénk a legfontosabbakról. Egyrészt új színész érkezik a Barátok közt gárdájába – ha érdekel, ki az, akkor ezt a cikket olvasd el. Aztán Dancsó Péter kiszáll az Álarcos énekes stábjából – erről itt írnak bővebben. Végül pedig Kisó, vagyis Kiss Orsi lehet még érdekes, aki 9 év után távozik a SzerencseSzombat csapatából, és ezt Kovács Áronnal közösen teszi. Részletek itt.

Már a rendőrséget is bevonták Ördög Nóráék kisboltjának botrányába

A balatonakarattyaiak a múlt héten nyílt levélben tiltakoztak a Nekem a Balaton ellen, mert már nem bírták tovább a hatalmas forgalmat, amit Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltja generál. Az ügybe időközbe a helyi önkormányzat és a rendőrség is beszállt. Ebben a cikkben Ördög beszámol a legfrissebb fejleményekről.

“Idiótának nevezett minket” – az özvegy ismerősei nekitámadtak Szilágyi István unokájának 

Mivel Szilágyi István 17 éves unokája Brüsszelben él, a járvány miatt nem lehetett jelen személyesen nagypapája temetésén, csak egy levelet tudott küldeni maga helyett. Nándi és édesanyja hosszú idő után először a napokban tért haza Magyarországra, ahol első dolguk volt felkeresni az unoka egyetlen nagyszülőjét, Humenyánszky Jolánt, és a nagypapa sírját. De a nagy találkozó sajnos nem úgy sikerült, ahogy remélték, és végül Nándi anyja úgy döntött, jogi lépéseket tesz. Bővebben.

Cicciolinát annyira rosszul érinti anyagilag a koronavírus, hogy hazaköltözik Olaszországból

A közel 50 éve Olaszországban élő egykori pornósztár már elkezdte felélni a megtakarításait. Ha érdekel Cicciolina anyagi helyzete, akkor kattints ide, és olvasd el, mit nyilatkozott.

Szinte sosem mutatkoznak közös képen, de most mégis lőtt pár szerelmes szelfit 19 évvel idősebb férjével Natalia Oreiro

Fotó: Juan Naharro Gimenez/WireImage

Ricardo Mollo és Natalia Oreiro 2001-ben házasodtak össze, majd 2021-ben megszületett a fiuk, Merlin. A fényképeket itt lehet nézegetni.

Vajna Tímea megmutatta, mit műveltek a betörők a szobájában

Az özvegyet ibizai nyaralása során rabolták ki. Az elkövetők igen alapos munkát végeztek – arról, hogyan túrták fel a szállásukat, itt találsz fényképeket.

“Már látszik a csontozatából, hogy egy az egyben az apja. Az ultrahangon kiköpött mása” – Kozma Dominik és felesége meséltek a babavárásról

A világ-, és Európa-bajnoki bronzérmes úszó és felesége, Zsófi januárra várják első gyermeküket. Mivel a kismama betegsége miatt hosszú ideje próbálkoztak, eleinte el sem akarták elhinni, amikor tényleg megfogant a baba.

Pécsi Ildikó belerokkant a gyászba, de mégis visszatér: “Jó újra kicsit a színházzal foglalkozni”

A férje halála óta keserves szomorúságban élő művésznő igent mondott egy amatőr színházi társulat felkérésére. Az új feladatról és arról, hogyan érzi magát mostanában, ebben a cikkben találod Pécsi Ildikó szavait.

“Bícsen kiccsimmel” – Horváth Gréta egy elégedett házi sertéssel pózolt

Az énekesnő komolyan vette az ajánlásokat a belföldi nyaralásról, legfrissebb fotóját egy tanyán lőtte, ahol lefeküdt a malac mellé a földre, és simogatta egy kicsit. Íme a kép.

Bánsági Ildikó: Ebbe én is egy kicsit belehalok

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Amikor Vidnyánszky Attilát kinevezték a Színház és Filmművészeti Egyetem (SZFE) kuratóriumának az élére, Bánsági Ildikó felmondott a Nemzeti Színháznál. Zavarták a “kibeszéletlen, megoldatlan ügyek”, de az is, hogy színészileg nem hozták helyzetbe. Erre a linkre kattintva egy interjút találsz, amelyben a művésznővel a Nemzetiről, a színházi élet történéseiről, pályája fontos döntéseiről, és arról beszélgettek, hogyan éli meg a változásokat.

Mai nap hírei

Eriksen összeesett a pályán, félbeszakadt a dán-finn meccs

m4sport.hu2 órája

Kate Middleton és az amerikai First Lady első találkozása nem is sikerülhetett volna sikkesebbre

glamour.hu8 órája

Elhunyt a rádiózás királya: idegrendszeri betegség okozta a halálát

life.hu9 órája

Leöntötték a Horthy-szobrot, amit szombaton avatnának

demokrata.hu11 órája

Van egy kis gond a magyarországi klímákkal: ezt jobb ha tudod, mielőtt beüt a kánikula

penzcentrum.hu14 órája

Újabb hidegfront! A záporokkal, zivatarokkal erős szél is érkezik

agroinform.hu16 órája

Gomb nélküli telefon jön a Samsungtól

digitalhungary.hu16 órája

Egy egyéjszakás kalandban találtam meg életem szerelmét

she.life.hu16 órája