Kiemelt Hírek 2020. augusztus 12.

Nyílt levélben tiltakoznak az akarattyaiak Ördög Nóráék kisboltja ellen

bubba Kiemelt Hírek 2020. augusztus 12.
A környékbeliek azt mondják, elfogyott a türelmük, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megszüntessék a Nekem a Balaton miatt kirobbant feszült helyzetet. Bulvárösszefoglaló.

Nyílt levélben tiltakoznak az akarattyaiak Ördög Nóráék kisboltja ellen

Amikor májusban megnyílt Ördög Nóra és Nánási Pál akarattyai kisboltja, még mindenki nagyon örült. A lelkesedés azonban azóta heves felháborodásba fordult át a balatoni községben, és a helyiek egy része a házaspár vállalkozása ellen fordult. Hosszas írást tettek közzé arról, miért fogyott el a türelmük, és mint írják, mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy véget vessenek a problémáknak. Mi történt Balatonakarattyán? Innen megtudhatod.

Tóth Andi és Szabó Ádám szakítottak: a féltékenység vethetett véget a szerelemnek

2018-ban Tóth Andi nem vágyott kapcsolatra, de aztán jött Szabó Ádám, és annyira kitartóan udvarolt, hogy erre nem tudott nemet mondani. A minap kiderült, hogy a nagy szerelemnek vége, a pár már külön él, és az énekesnő egyik barátja azt is elmondta, mi vezethetett a szakításhoz. Részletek itt.

110 ezren figyelik, hogyan vásárol vagy éppen mossa ki ruháit a látássérült Agárdi Szilvia

Vajon hogy találod meg a boltban a gyümölcsöket, ha nem látsz? És honnan tudod, hogy melyik nem romlott? Hogy lehet lemérni a gyümölcsöket? Na és a teregetés, vagy a főzés? Agárdi Szilvia TikTok profilját nem véletlenül követi egy nagyobb tömeg, ugyanis ilyen kérdésekre ad választ. A súlyosan látássérült énekesnő rövid videóival azt mutatja meg, hogyan képes a szeme világa nélkül megbirkózni a hétköznapi feladatokkal. Erre a linkre kattintva ezekből a felvételekből találsz párat.

A koronavírusos Alyssa Milano videón mutatta meg, hogy a betegség miatt csomókban hullik a haja

Fotó: Rich Fury/Getty Images

Három negatív teszt után egy negyedik vizsgálat során jöttek rá, hogy Alyssa Milano koronavírusos. A színésznő alaposan közvetíti az állapotával kapcsolatos történéseket, ezúttal egy olyan videót tett közzé, amelyben azt mutatja meg, hogy egy rövid fésüléstől csomókban távozik a fejéről a haja. Íme a felvétel.

Dallos Bogi, Csobot Adél, Puskás Peti és Istenes Bence úgy esküvőztek, mintha csak reklámfilmet forgatnának róluk

Mindenki boldog, mindenki szép és makulátlan, napszemüvegek, pasztell színek, pezsgő, világító mosolyok és aranyló napsütés: a tömérdek megosztott fénykép tanúsága szerint Dallos Bogi, Csobot Adél, Puskás Peti és Istenes Bence számára így telik egy hétvégi esküvő. Ha érdekelnek a fotók arról, hol járt a két pár a hétvégén, akkor itt folytasd az olvasást.

Katalin hercegné olyan csinos, hogy a napra lehet nézni, de a szájmaszkjára nem

Fotó: Peter Morrison-Pool/Getty Images

A hosszú karantén időszaka után Vilmos herceg felesége augusztusban tevékenykedhetett először személyesen hercegnőként. Sűrű teendőit – a Baby Bank nevű jótékonysági szervezetet látogatta meg – természetesen maszkban intézte. És a mindig jól öltözött Katalinról így kiderült, hogy a 2020-as évet fémjelző új kiegészítő terén is tévedhetetlen ízléssel választ. Fotó és további részletek itt nézegethetők.

Kozma Dominik vicces poszttal jelentette be, hogy hamarosan apa lesz

A világbajnoki bronzérmes úszó és felesége első gyermeküket várják. Az a bizonyos vicces bejegyzés, amiben a nagy hírt közölték, Szlovákiában készült, és több dolgot megosztottak benne a terhességről. Íme.

Fásy Zsüliett hízásra hajlamos, mégis lefogyott 41 kilót: részletesen elmesélte, hogyan csinálta

A 22 éves Fásy Zsüliett korábban is próbálkozott diétákkal, de bármit csinált, minden leadott kiló visszament rá. Viszont 2,5 évvel ezelőtt életmódváltása meghozta az eredményt, annak ellenére, hogy orvosilag is igazolták, ő bizony a hízékony típusba tartozik. Ebben a cikkben elárulja, hogyan vitte sikerrel a fogyókúráját.

Hajdú Péter visszatér a képernyőre, és Friderikusz Sándor helyébe lép

Neked is nagyon hiányzott már, hogy esténként Hajdú Péter mosolyát figyeld a képernyőről? Rossz, hogy nincs már Frizbi Hajdú Péterrel, se Showtime Hajdú Péterrel, vagy bármi más, ami Hajdú Péter? Hát most lesz. A Mészáros Lőrinc feleségének tévéit irányító Hajdú házon belül folytatja, egy olyan műsorral, ami annak idején Friderikusz Sándoré volt. Részletek itt.

Meg fogsz lepődni, kik lettek a tavalyi év legjobban fizetett színészei

Fotó: Kurt Hutton/Picture Post/Hulton Archive/Getty Images

Ha tavaly megnézted a Forbes listáját a legjobban kereső hollywoodi színészekről, akkor nem fog meglepetés érni az első nevet tekintve. De más helyezéseknél történtek változások, plusz lehet, hogy velünk együtt te is lemaradtál a tavalyi rangsorról, és akkor kis megdöbbenéssel figyeled ebben a cikkben, hogy kik és mennyit kerestek az elmúlt évben az angyalok városában.

Keresés az oldalon