Schobert Norbi rovatot indít filozofikus gondolataiból

Startlap - Startlap
Rögtön az első bejegyzést követően megkérdőjelezték a szerző személyét, az oldal adminisztrátora azonban mindenkit megnyugtatott: "lesz még több is", ugyanis "Norbi sok okos gondolatot fogalmazott meg". Mutatjuk az elsőt. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Mónus Márton

Schobert Norbi rovatot indít filozofikus gondolataiból

Rögtön az első bejegyzést követően megkérdőjelezték a szerző személyét, az oldal adminisztrátora azonban mindenkit megnyugtatott: “lesz még több is”, ugyanis “Norbi sok okos gondolatot fogalmazott meg”. Hát, itt az első.

Zimány Linda elárulta, milyen férfit keres: “Nagyon vonzó, ha valakinek hatalma van”

Aki teljesíti a külsőségek terén is igen komoly elvárásait, annak lehetőleg három éven belül a menyegzőt és egy gyereket is prezentálnia kellene. Ha kíváncsi vagy Zimány Linda romantikus elképzeléseire, akkor itt folytasd az olvasást.

Bánsági Ildikó megszólalt a nyugdíjáról

“Hiába szeretnék, én már nem mehetnék táncolós show-ba” – fogalmazott Bánsági, aki fillérre pontosan elmondta, mekkora a nyugdíja, és azt is kifejtette, miből tartja fenn magát. Részletek.

Frissítés:

Bánsági Ildikó közleményt adott ki, amelyben arról ír:

“a Blikk című lapban megjelent egy velem készült interjú, amelynek címe hamis állítást tartalmaz. […] nem panaszkodtam arról, hogy alacsony a nyugdíjam”

– a teljes szöveg itt olvasható.

Íme Gömöri András Máté irgalmatlanul kigyúrva, csokibarnára kenve, 17 hét diéta után

A 29 éves műsorvezető teljesítménye ezüstérmet érdemelt egy “Európa-, és világszinten is kiemelkedő mezőnyben”. Fotók.

Pataky Attila: A magyarságnak óriási szerepe lesz a világ spirituális és lelki megújulásában, ez zajlik már

MTI/Mohai Balázs

Ő maga már teszi a dolgát Magyarországon, ami a mennyország és a normális emberi létezés bástyája – tudhatták meg a LifeTV reggeli műsorsávjának nézői. Erre a linkre kattintva a bátrabbak akár 40 percen át hallgathatják Pataky Attila eszmefuttatásait, a kevésbé vállalkozó szelleműek pedig elolvashatják a lényeget.

Lagzi Lajcsi közleményben szólalt meg a válásáról

Az áramlopás miatt a közelmúltban mintegy három év letöltendőre ítélt trombitás néhány nappal ezelőtt árulta el, hogy vége a házasságának Boglárkával. Bővebben.

Tóth Gabi megvédte Tóth Andit Majkától

Tóth Gabi erős mimikai felvezetéssel érzékeltette, hogy valami különös dolog következik. A jelenetre a Sztárban sztár leszek! adásában került sor, miután Majka diplomatikusan leszólta, illetve “butuskának” nevezte Tóth Andi éppen meghallgatott dalát. Videó.

Pumped Gabo véleménye a vadászati világkiállításról: “70 milliárdból milyen Budapest Parádét lehetne csinálni?”

A techno legalább a látogatókat is vonzaná, ellenben a halott állatoktól, amiktől elszomorodott. Pumped Gabo fényképes-videós beszámolója Semjén Zsolt valóra vált vágyálmárólitt található.

Demcsák Zsuzsa a DWTS-ról: Mi nem parasztvakítani akartunk, hanem normálisan táncolni

Előre elszégyellte magát, amikor ezt kimondta a Mokkában, ahol Suti Andrással közösen kommentálták a kiesésük tényét. Őt is és táncpartnerét is teljesen váratlanul érintette a zsűri döntése, ugyanakkor nagyon finoman fogalmaztak az ügyről. Videó és további részletek itt.

A terhességét a végsőkig titkoló Jennifer Lawrence végre leleplezte méretes pocakját

Kevork Djansezian/Getty Images

Az alakját minimálisan sem takargató cicanadrágban és ujjatlan haspólóban kapták lencsevégre. A képet elnézveérthetetlen, miként lehetséges, hogy a színésznő menedzsere mindösszesen egy hónapja erősítette meg a babavárás hírét. Fotó.

Ez is érdekelhet

képcím

Bevonult a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben

képcím

Elutasították Galambos Lajos halasztási kérelmét, börtönbe...