Bajor Imre lánya: Szörnyen hiányzik, hogy az élményeimet apával már nem oszthatom meg

A színész gyerekei nem szoktak róla beszélni a nyilvánosság előtt, de Bajor Lili most kivételt tett, és meghatóan beszélt édesapjáról.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-03-15 16:48

Bajor Imre pár napja, március 9-én ünnepelte volna 61. születésnapját. A színész már három és fél éve nincs köztünk, halála borzasztóan megrázta családját. Ő és testvére nem igazán szoktak nyilatkozni a veszteségről, Bajor Lili azonban a Star Magazinnak most mégis beszélt édesapjáról.

„Anya mindenben támogat, és mivel én egy nagyon érzékeny ember vagyok, gyakran van szükségem támaszra. Nyugodtan mondhatom, hogy ő a legnagyobb támaszom. Szörnyen hiányzik, hogy az élményeimet apával már nem oszthatom meg. Azt ugyan még megérte, hogy felvettek, de utána mi már nem találkoztunk személyesen. Ez számomra máig nagyon rossz élmény. Annak örülök, hogy tudta, hogy ez megtörtént, de az pokoli érzés, hogy azt már nem láthatta, ahogy ez meg is valósul.” – elevenítette fel a fájdalmas emlékeket a fiatal színésznő.

„A mai napig rengetegszer álmodok vele, de amikor leteszi az ember azt a terhet, hogy ez megtörtént, az nagyon felemelő tud lenni. Már nem úgy hiányzik, mint a legelején. Most már azt az időszakot éljük a tesómmal, hogy merünk beszélni a haláláról. Ha történik valami, amiről eszünkbe jut, akkor azt elmondjuk egymásnak, meg nevetünk rajta. Azért ez egy pár évig nem így volt” – tette hozzá.

Címlapkép: MTI Fotó/Illyés Tibor