Kárpátaljai énekesnő váltja Csobot Adélt az X-Faktorban, kiborultak a kommentelők

Startlap - Startlap
"Hol van ilyenkor az a fene nagy nemzeti tudat, ami amúgy ömlik mindenhonnan?" - tette fel a kérdést Bye Alex. Herczeg Erika gyakorlatilag egy ukrán szupersztár, akinek klipjeit százmilliók látták a YouTube-on, de a hírek egyelőre inkább a Playboy-fotókról szólnak. Bulvárösszefoglaló.

Kárpátaljai énekesnő váltja Csobot Adélt az X-Faktorban, kiborultak a kommentelők

Gyakorlatilag egy ukrán szupersztárt igazolt le az RTL, akinek karrierje a Volodimir Zelenszkij által vezetett IX. Kárpátaljai Magyar Dalversenyen indult 13 évesen. Hercez Erika lánybandában szerepelt, szólókarriert indított, és becsúszott egy Playboy-fotózás is életművébe. Szülei jelenleg is Ukrajnában élnek, édesapja nem hajlandó elhagyni az országot. Erre a linkre kattintva mindent megtudhatsz az X-Faktor új mentoráról, itt elolvashatod, hogyan reagált a hírre Csobot Adél, ebben a cikkben pedig ByeAlex üzenetét olvashatod, amit a kommentelőknek küldött, mivel úgy tűnik, nem fogadták osztatlan örömmel a csatorna döntését.

Fábry Sándor megtörte a csendet: 11 éves lányáról és 8 éves, évekig titkolt fiáról nyilatkozott

Fábry az ötödik osztályos Borikáról sokat mesélt, kisfiáról azonban, aki édesanyjával él, és felesége beleegyezésével látogatja, már jóval szűkszavúbban adott hírt. Részletek.

Bajor Lili 10 év után megmutatta párját: “Minden lány odavolt érte. Soha nem gondoltam, hogy valaha is szóba áll velem”

Bajor Imre lánya, aki egyébként többször nyilatkozott már testképzavarából, azt mondja, Tamás nem a külseje miatt szeretett bele. 17 évesek voltak, amikor megismerkedtek egymással, és édesapja 8 évvel ezelőtti halála idején is Tamás volt Bajor Lili támasza. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

20 centis bicskával támadtak Kertész Zsuzsára: még a pszichiátriáról is fenyegették a bemondónőt

A Magyar Televízió Kazinczy-díjas egykori munkatársának több megszállott rajongója volt, de míg Bélus “csak” a szerelmével üldözte, egy férfi a tévészékház előtt az életére tört. Kertész Zsuzsa csak a véletlennek köszönheti, hogy megmenekült, a 76 éves bemondónő különleges karrierje filmbe illő történeteiről interjúban beszélt. Videó és további részletek itt.

Kevin Spacey lesz a főgonosz, Christopher Lambert meg a kereszteslovag a tatárjárásról szóló magyar filmben

Christopher Polk/Getty Images

A szexuális zaklatási botrányok miatt az Egyesült Államokban kegyvesztetté vált Spacey-vel már a szerződést is aláírták az 1,3 milliárd forintos állami támogatással készülő film alkotói. Míg az akciójeleneteket a James Bond-, a Mission Impossible-, a Bourne-, vagy a Halálos iramban-filmeket is jegyző Greg Powellre bízzák, a mozi magyar rendezője már jóval kevésbé elismert életműre tekinthet vissza. További információkért katt ide.

Merkely Béla megoperálta Rózsa Györgyöt

A műsorvezető a múlt héten esett át egy szívműtéten, de már most nagy utazásokat tervez.

Már ha Merkely professzor elenged.

Bővebben.

Dér Heni templomban is megesküdött: itt vannak az első fotók a vajdasági lagziról

A 36 éves énekesnő és férje polgári szertartására tavaly került sor, a járvány miatt roppant szűk körben. Dér Heni és Bakos Gergely most Csantavéren, Dér szülőfalujában kötöttek ismét örök hűséget, ahol egyúttal kisfiukat is megkeresztelték. Fotók és további részletek itt.

Horváth Gréta szerelmes lett: “Ez egy karmikus találkozás volt”

A kapcsolat nagyon komoly, az influenszer már kisfiának is bemutatta az új férfit. Horváth Gréta március végén jelentette be, hogy hivatalosan is elvált Meggyes Dávidtól. Részletek.

Vajna Tímea: Remélem, jövő ilyenkor már a kisbabámat tarthatom a kezemben

Andy Vajna özvegye egy hosszabb poszttal jelentkezett, miután megkapta az amerikai állampolgárságot. Eddig sosem hallott részleteket árult el arról, milyen lemondásokkal és nehézségekkel járt számára az elmúlt kilenc év, és boldog jövőbeli terveire is fény derült. Bővebben.

Amber Heard zokogva beszélt a bíróságon arról, hogyan bántalmazta őt Depp: “Senki sem mondta el neki. Senki sem volt vele őszinte”

Karwai Tang/WireImage

A hollywoodi színész volt felesége állítja, az első pofon egykori férje tetoválása és Winona Ryder miatt csattant el, majd számos durva esetről tett említést. Heard szerint Depp erőszakkal megmotozta őt, megkínozta kiskutyáját, súlyos drog- és alkoholproblémáktól szenvedett, és gyermekei előtt is titokban ivott. Amber Heard ügyvédei a napokban arra kérték a bírót, ejtse az ügyet, a bíró Johnny Depp pártjára állt. Az esetről és annak legfrissebb, az eddigiekhez hasonlóan csúnya fejleményeiről ebben a cikkben olvashatsz.

(Címlapkép: Facebook/X-Faktor)

Ez is érdekelhet

képcím

Vajna Tímea újra férjhez ment

képcím

Tüntetők és rajongók várták Johnny Deppet - elstartolt a 76....

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...