Nyolc év után kiderült, mi történt valójában Csala Zsuzsa 100 milliós hagyatékával

Startlap - Startlap
Nem igaz a véletlenül előkerült végrendelet története, Csala Zsuzsa alaposan gondoskodott a vagyona sorsáról. Bulvárösszefoglaló.

Nyolc év után kiderült, mi történt valójában Csala Zsuzsa 100 milliós hagyatékával

Miután a Jászai Mari-díjas művésznő 2014-ben elhunyt, az a hír járta, hogy egy kabát zsebéből előkerült végrendelet alapján döntöttek. Csala Zsuzsa unokahúga elárulta, a sztori nem igaz, nagynénje egyáltalán nem volt olyan bohém, mint hitték, alaposan, előre gondoskodott vagyona későbbi sorsáról. Bővebben.

Vajna Tímea 900 ezres csizmában tért vissza az internetre

Andy Vajna özvegye egy 600 ezres táskát is felvett a szikrázó lábbelihez, megfelelő pólót viszont már nem sikerült találnia, helyette a melltartóját is megmutatta mindenkinek. Vajna Tímea egy ideje alig posztol közösségi oldalán, így a 1,5 milliós szett bemutatása roppant lényeges lehetett a számára. Fotók.

Kóbor János lánya megszólalt: “Imádom a Papa hangját, de most ez még nem megy nekem”

Mi egy nagyon összetartó család vagyunk. Ez most is így van, de kimondhatatlanul hiányzik a Papa.

Kóbor Léna édesapja decemberi halála óta először nyilatkozott. A mindösszesen 15 éves lány azt mondja, szinte mindig édesapjára gondol. Bővebben.

Bors: Mádai Vivien híres ügyvédet szeret

Mádai Vivien 2021 februárjában jelentette be, hogy házassága régóta boldogtalan, ezért elválik férjétől, majd év végén megjelent egy egyértelmű célzásnak felérő fénykép a közösségi oldalán új párjáról. A lap megtudta, kivel jöhetett össze Mádai. Részletek.

Már megint egy magyar milliárdos buliján lépett fel Rod Stewart

Lisa Maree Williams/Getty Images

Csupán néhány hónapja, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea világraszóló lakodalma miatt utoljára nálunk járt. Rod Stewartot senki sem vádolhatja politikai elfogultsággal: ezúttal az ellenzéki nagyon gazdag ember hívta meg őt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Bajor Lili takarításból élt a karantén alatt

Bajor Imre 26 éves lánya, aki néhány évvel ezelőtt végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, többféle munkát vállalt a színházak bezárása miatt. Részletek.

Tóth Gabi: Nekem sosem volt egy éjszakás kalandom

Krauszt Gábort megelőzően soha életében nem randizott olyan férfival, akit nem ismert, és vele is csak édesanyja nyomására találkozott. Tóth Gabi Palik Lászlónak mesélt házassága kalandos történetéről, no és természetesen Jézus útjáról. Interjú.

Bródy János ijesztő képet posztolt a kórházból

A fényképen a fél arcát kötés takarja, de időközben kiderült, hogy csak egy rövid beavatkozásra került sor. Mi történt Bródy Jánossal? Ebből a cikkből megtudhatod.

Mel Gibson visszatért Budapestre

Sajtóértesülések szerint a világhírű amerikai színész ismét a John Wick-előzménysorozat forgatása miatt érkezett Magyarországra. Részletek.

Úgy tűnik, 18 év után válik Olaszország álompárja: Francesco Totti szakíthatott gyermekei anyjával

Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Az AS Roma világbajnok egykori játékosa és Ilary Blasi házasságának végét egyelőre még csak pletykálják, de minden jel arra utal, hogy hivatalosan is válás lesz a dolog vége. Blasi és Totti 2005-ben mondták ki a boldogító igent, és az egyik legszebb olasz párnak tartották őket. További információkért katt ide.

(Címlapkép: Smagpictures.com/TV2/press.tv2.hu)

Ez is érdekelhet

képcím

"Kimérten ömlik rád a kódolt gyűlölet" - Bródy János a...

képcím

Bródy János dallal reagált Orbán Viktor évértékelőjére

képcím

Megszületett az ítélet Bige László ügyében